News

Charlize Theron, de la extaz la agonie pe covorul roşu. Vezi ţinuta ei ratată!

Charlize Theron, de la extaz la agonie pe covorul roşu. Vezi ţinuta ei ratată!

NEW YORK, NY - APRIL 08: Actor Charlize Theron attends "The Fate Of The Furious" New York Premiere at Radio City Music Hall on April 8, 2017 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Una caldă, una rece pentru superba Charlize Theron, în materie de vestimentaţie. În sensul că, după ce-o admirăm într-o seară, la premiera noului ei film The Fate Of The Furious, se-ntâmplă lucruri din acestea! Adică apare cu ţinute inexplicabile, care, în loc să-i amplifice sex-appealul, dau mai degrabă senzaţia de încărcat şi inconfortabil. Charlize Theron la premiera "The Fate Of The Furious" O ţinută prea încărcată Înţelegem ce şi-a dorit actriţa de 41 de ani de la premiera din New York a filmului menţionat mai sus, care a avut loc sâmbătă seara. Şi-a dorit să arate trăsnet!

Pentru asta, vedeta a ales o rochie transparentă pe gât, cu crioală pretenţioasă, cel mai probabil o creaţie Dior, care lasă la vedere lenjeria intimă. De fapt, pe sub acea rochie se întâmplă multe: poţi vedea celebrii slipi cu talie înaltă, dresuri subţiri cu model şi o pereche de cizme peste genunchi, din piele întoarsă.

Şi coafura a fost complicată

Charlize străluceşte oricum, şi de-ar purta un sac, dar parcă e puţin trist s-o vezi îmbrăcată în ceva ce-ar purta, mai degrabă, una precum Kim Kardashan.

Ţinuta aleasă pentru evenimentul de pe 6 aprilie, de exemplu, este mult mai potrivită stilului ei.

Pe 6 aprilie, la Madrid, într-o ţinută mai pe gustul nostru

Foto: Getty Images