News

Charlize Theron îl atacă public pe Steven Seagal: "Este incredibil de gras. Omul e pur şi simplu ridicol!"

Charlize Theron îl atacă public pe Steven Seagal: "Este incredibil de gras. Omul e pur şi simplu ridicol!"

Într-o alegere surprinzătoare de atitudine, eleganta Charlize Theron a făcut nişte afirmaţii dure despre actorul de 68 de ani

Nu este genul lui Charlize să intre în dispute publice ori să arunce cu vorbe grele. Theron s-a remarcat mereu prin distincţie, dar invitată fiind la emisiunea lui Howard Stern, actriţa de 44 de ani a lăsat eleganţa de-o parte, alegând să fie cât se poate de dură la adresa lui Steven Seagal. "Nu am nicio problemă să-l vorbesc de rău, pentru că nu se poartă deloc frumos cu femeile, deci du-te dracului, Steven!", a spus răspicat Charlize, explicându-şi astfel atitudinea. Seagal a fost acuzat de mai multe ori de agresiuni sexuale, Portia de Rossi şi JennyMcCarthy numărând-se printre vocile cunoscute care l-au acuzat - iar Portia este apropiata de Charlize.

Actriţa a adăugat cu aceeaşi ocazie că, atunci când s-a pregătit pentru un film de acţiune, a urmărit nişte clipuri pe YouTube cu Seagal evoluând la turneele de Aikido şi... n-a fost deloc impresionată. "Seara, îmi place să mă uit pe net la luptători şi mereu dau peste câte un filmuleţ ciudat cu Seagal care, de fapt, nu face Aikido. Este doar incredibil de gras şi împinge oamenii, asta face el. Este supraponderal şi nu e în stare să se lupte. Să căutaţi filmuleţe cu el, omul este ridicol."

Foto: Getty Images

 

Modifică Setările