News

Charlize Theron: “N-am avut dinţi în gură până la 11 ani!” Incredibil ce probleme medicale a avut sex simbolul hollywoodian!

Charlize Theron: “N-am avut dinţi în gură până la 11 ani!” Incredibil ce probleme medicale a avut sex simbolul hollywoodian!

Frumuseţea ei este incontestabilă şi ni se pare tuturor greu de crezut că a existat o perioadă când actriţa nu arăta deloc bine. De fapt, zâmbetul starului din Monster a dispărut complet în primii ei ani de viaţă, când Charlize nici măcar nu avea dinţi. Cum a fost posibil acest lucru?

Primul deceniu din viaţa ei, Theron aproape că n-avea niciun motiv să zâmbească! Şi n-a fost de vină atât vreo situaţie financiară precară a familiei sau greutăţile de zi cu zi ale traiului în Africa de Sud (ţara ei de origine), cât mai ales faptul că cea care avea să devină una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood n-avea dinţi. “Copilăria mea a fost groaznică”, pune actriţa punctul pe i în The Sun. “N-am avut dinţi până la 11 ani!”

Aţi citit bine, superstarul hollywoodian s-a luptat cu o boală cruntă care a dus la distrugerea completă a danturii ei. Despre ce anume a fost vorba? “Aveam nişte colţi pur şi simplu, pentru că am făcut icter când eram mică şi mi s-a administrat atâta antibiotic încât am rămas fără dinţi în gură. Întreaga mea dantură fusese roasă de antibiotice şi mergeam tot timpul la dentist să-mi scoată micii colţi care-mi mai rămâseseră. Pot să spun că n-am avut niciodată dinţi de lapte din cauza asta.”