News

Charlize Theron şi Colin Farrell, superbi împreună. Un nou cuplu?

Charlize Theron şi Colin Farrell, superbi împreună. Un nou cuplu?

LAS VEGAS, NV - MARCH 29: Actors Charlize Theron (L) and Colin Farrell at CinemaCon 2017- Focus Features: Celebrating 15 Years and a Bright Future at Caesars Palace during CinemaCon, the official convention of the National Association of Theatre Owners, on March 29, 2017 in Las Vegas Nevada. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for CinemaCon)

Cu siguranţă, irlandezul de 40 de ani este un băiat rău cu care Charlize (41) s-ar potrivi mai bine decât cu fostul Sean Penn. Şi câte n-ar mai avea cei doi actori în comun! Amândoi talentaţi, superbi şi dezamăgiţi în dragoste, dedicaţi cu trup şi suflet copiilor lor. Charlize Theron şi Colin Farrell la CinemaCon 2017 Numai că la acest ipotetic cuplu putem doar să visăm, căci fotografia cu cei doi împreună a fost realizată la evenimentul CinemaCon 2017, care a avut loc, ieri, în Las Vegas. Charlize a fost invitată să vorbească pe scenă Actriţa de 41 de ani a strălucit în rochia mov Alături de Sofia Coppola Charlize a fost unul dintre numeroasele staruri participante la eveniment, însă cu siguranţă a fost vedeta care a încântat cel  mai mult audienţa, datorită superbei ei rochii mini, cu irişi. Imprimeul vesel a făcut-o pe Theron să strălucească, frumoasa actriţă completând ţinuta cu o coafură lady like şi un machiaj fresh.

Pe de altă parte, Colin Farrell, foarte chipeş în ţinuta lui casual-chic, a fost prezent la eveniment pentru a-şi promova noul film, The Beguiled, o dramă cu acţiunea în timpul Războiului Civil.

Foto: Getty Images

Modifică Setările