Gossip

Charlotte Casiraghi & Dimitri Rassam, sfârşit de idilă?

Charlotte Casiraghi & Dimitri Rassam, sfârşit de idilă? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Deşi ar trebui să fie mai fericiţi ca oricând, acum, că li s-a născut copilul, cei doi se ceartă şi nu mai găsesc niciun fir de comunicare.

Părea că, după eşecul relaţiei sale cu actorul de comedie Gad Elma­leh, cu care are şi primul său copil, Charlotte de Monaco (32) şi-a gă­sit, în sfârşit, jumătatea şi va ajunge la altar. Dar iată că nici relaţia sa cu cineastul Dimitri Rassam (36), fiul actriţei Carole Bouquet, nu este chiar acea iubire din poveştile cu prinţi şi prinţese, de vreme ce, cu puţin înainte de a aduce pe lume al doilea copil al său, certurile între ei s-au înteţit.

Cel puţin, asta susţin jurnaliştii publicaţiei Voici, la urechile cărora a ajuns informaţia că Dimitri a simţit nevoia să ia o pauză de rela­ţie şi s-a mutat pentru o vreme într-o cameră de hotel. Paparazzii francezi i-au surprins pe aceştia la Monaco într-un moment în care în­cercau să ajungă la o reconciliere. Chipurile, Charlotte l-a chemat să vină în piaţeta în care obişnuieşte să iasă cu fiul ei, Raphaël (4), pen­tru a lămuri lucrurile. Ea a fost adusă cu maşi­na de un şofer, el a venit cu trotineta. Tensiu­nea dintre ei se vedea cu ochiul liber şi puţin a durat până ce au început să ridice tonul unul la celălalt, fără a se sinchisi de trecătorii care se uitau lung la ei. Şi, după un schimb de re­plici încrâncenat, prinţesa şi-a chemat şoferul şi a plecat aproape plângând.

Dar ce putea să se întâmple între aceşti doi tineri frumoşi, care au părut atât de fericiţi, timp de un an şi jumătate? Tabloidele insistă că, încă din vară, relaţia dintre ei a devenit în­cordată şi că Dimitri, prea prins în proiectele sale la Paris, a neglijat-o pe Charlotte în cea mai sensibilă perioadă a sarcinii. Mai mult de­cât atât, în timp ce ea vrea să pună la punct nunta, el ba o amână, ba o reorganizează, ast­fel că, din decembrie, când trebuia să-i vedem ajungând la altar, totul s-a mutat pentru luna ianuarie la Nîmes, oraşul de care Dimitri se simte atât de legat. „Adevărul este că el de­testă tot ce ţine de Monaco şi de familia prin­ciară. O iubeşte sincer pe Charlotte, şi-a dorit să fie cu ea, dar i se pare o relaţie imposibilă şi regretă enorm tot ce se întâmplă“, dezvăluie o sursă pentru Voici adevăratul motiv pentru care producătorul nu se grăbeşte să o ia de soţie.

Între timp, pe 23 octombrie, fiica cea mare a prinţesei Caroline de Monaco a născut un băieţel. Şi poate că el va fi un motiv mai pu­ternic care să le sudeze relaţia, în loc să-i despartă.

Modifică Setările