Royals

Charlotte Casiraghi, însărcinată cu al doilea copil, a anulat nunta!

Charlotte Casiraghi, însărcinată cu al doilea copil, a anulat nunta!

Dimitri Rassam şi Charlotte Casiraghi

Acum câteva săptămâni, Charlotte Casiraghi anunţa că este logodită cu Dimitri Rassam şi că urmează să se căsătorească vara aceasta. Din păcate, nunta din iunie a fost anulată, iar motivele sunt întemeiate! Dimitri Rassam şi Charlotte Casiraghi au anulat, momentan, nunta Fiica Prinţesei Caroline de Monaco a fost nevoită să anuleze nunta care era programată pentru luna iunie, căci... este însărcinată! Noi ştiam acest lucru, judecând după fotografiile recente în care apărea cu burtica proeminentă, însă casa princiară de la Monaco de-abia acum au confirmat sarcina lui Charlotte Casiraghi.

Potrivit revistei Hola!, Charlotte a decis să amâne fericitul eveniment pentru naşterea celui de-al doilea copil al ei, care va avea loc în luna august. Evident, după ce bebeluşul nr. 2 va veni pe lume, pregătirile de nuntă vor fi reluate.

Însărcinată cu al doilea copil. Mai are un băieţel cu Gad Elmaleh

Şi se pare că va fi o nuntă spectaculoasă! O primă parte a nunţii se va desfăşura la palat, în Monaco, iar o a doua parte pe insula Pantelleria, unde mama lui Dimitri, actriţa de origine franceză Carole Bouquet, deţine o vilă într-o podgorie.

Charlotte mai are un fiu din relaţia cu Gad Elmaleh

În perioada aceasta, maternitatea e în floare în principatul Monaco. Fratele lui Charlotte, Andrea Casiraghi, a devenit tată a treia oară în luna aprilie. El şi soţia sa, Tatiana Santo Domingo, au devenit părinţii unui băieţel pe nume Max Rainier. Dar şi celălalt frate al lui Charlotte, Pierre, va deveni, în doar câteva săptămâni, alături de soţia sa, Beatrice Borromeo, tată a doua oară.

Babyboom în principatul Monaco!