Lifestyle

Chef Cătălin Scărlătescu îţi pregăteşte cina de Valentine’s Day!

Chef Cătălin Scărlătescu îţi pregăteşte cina de Valentine’s Day!

Vrei să-i faci o surpriză partenerului tău, pe 14 februarie? Oferă-i o seară de neuitat, cu un meniu demn de "Chef la cuţite".

Cea mai romantică zi din an se apropie şi totul trebuie să fie perfect. Declaraţiile de dragoste, cadourile-surpriză şi cina romantică au devenit un „ritual“ al zilei de 14 februarie pentru cei care se iubesc şi vor să îşi declare dragostea. Dar ce-ar fi dacă, anul acesta, ai alege să ieşi din tipare şi să-i oferi partenerului tău o experienţă de neuitat?

Pentru un Valentine’s Day cu totul special pentru amândoi, meniul de Ziua Îndrăgostiţilor trebuie ales cu grijă. Cei de la Jubile Concept s-au gândit să-ţi ofere, în exclusivitate pentru această ocazie, o cină specială, cu preparate culinare semnate de celebrul Chef Cătălin Scărlătescu, servite într-un cadru romantic, special pregătit pentru această ocazie.

Propunerea lui Chef Scărlătescu de Valentine’s Day este un meniu premium, cu dish-uri testate de-a lungul timpului în bucătărie şi desăvârşite cu elemente şi combinaţii de ingrediente din gastronomia internaţională. Un adevărat răsfăţ al simţurilor, pentru o seară memorabilă!

Şi, pentru că limbajul dragostei e cel mai duce, ai la dispoziţie cele mai rafinate deserturi într-un Candy Bar dedicat, ce va completa fericit acest cadru romantic.

Întreaga experienţă culinară va fi însoţită de atmosfera specială a unui concert live cu Daniel Lazăr, un nou concept #pluggedbutunplugged de care te poţi bucura alături de persoana specială din viaţa ta. Şi, pentru a păstra mult timp amintirea acestei seri, ai la dispoziţie şi o Cabină Foto, cu cele mai haioase props-uri.

Have fun & Happy Valentine’s Day!

Modifică Setările