Vedete

Chef Florin Dumitrescu, aniversare romantică pe platourile de filmare. Cum şi-a răsfăţat soţia

 Chef Florin Dumitrescu, aniversare romantică pe platourile de filmare. Cum şi-a răsfăţat soţia camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

La şase ani de la cununia civilă, chef Florin Dumitrescu i-a pregătit soţiei sale, Cristina, o aniversare memorabilă, i-a organizat o cină surpriză cu ajutorul colegilor săi.

Fără niciun indiciu, Cristina Dumitrescu a fost aşteptată de echipa de make-up artists şi hairstylists, în vreme ce colegii din producţia show-ului ”transformau” întreaga cameră de relaxare a chefilor într-un decor romantic, demn de o cină aniversară memorabilă. Pe lângă buchete de flori, şampanie şi poze de familie integrate perfect în decor, Florin Dumitrescu s-a asigurat că desertul conceput special pentru soţia sa nu va lipsi din meniul zilei. Pomme du Simma, preparat ce îi poartă şi numele, are la bază toate ingredientele preferate ale Cristinei: măr în foietaj, caramel, scorţisoară şi frişcă cu piper: ” Chiar de la începutul relaţiei am încercat să creez un desert care să o reprezinte şi cred că am reuşit”, mărturisea acesta.

Surpriza lui chef Florin Dumitrescu i-a mobilizat şi pe dragii săi colegi, chefii Bontea, Scărlătescu, dar şi Gina Pistol, ce au avut un aport considerabil în organizarea unei cine aniversare pe platourile de filmare ale show-ului. Reacţia Cristinei, pe care telespectatorii Antena 1 o vor putea urmări în cel mai nou sezon Chefi la cuţite, va fi urmată şi de câteva mărturisiri emoţionante despre o relaţie construită pe ”reţeta perfectă”: ”Când l-am întâlnit mi-a gătit o porţie de melci. Lui i s-a părut fascinant că păream foarte delicată, dar îmi plăcea foarte mult să mănânc. (…) Florin este un om corect, cu simţul dreptăţii, cu coloana vertebrală, cu bun simţ, cu voinţă şi tot ce face, face cu foarte multă dragoste”, a declarat frumoasa blondă.

Chefi la cuţite revine la Antena 1 cu sezonul 7, din 9 şi 10 septembrie.

 

Modifică Setările