News

Chef Florin Dumitrescu, declaraţii emoţionante despre soţia şi fetiţele lui. A dezvăluit care este reţeta fericirii!

Chef Florin Dumitrescu, declaraţii emoţionante despre soţia şi fetiţele lui. A dezvăluit care este reţeta fericirii!

Celebrul bucătar Florin Dumitrescu, care este jurat al emisiunii „Chefi la cuţite“, dar are şi o serie de proiecte personale de succes şi o agendă care abundă în evenimente şi deplasări prin ţară, pare că a descoperit reţeta fericirii. Florin Dumitrescu şi Cristina, soţia lui Chef Dumitrescu mărturiseşte că în perioadele extrem de încărcate îşi găseşte refugiul în mijlocul celor dragi: „Când ajung acasă după o zi plină... familia este cea care mă recalibrează“. Tocmai de aceea, printre ingredientele reţetei ideale ale lui Florin Dumitrescu se regăsesc şi momentele petrecute alături de soţia sa şi cele două fetiţe, care nu doar că îl întregesc, dar îl fac să considere şi că la cei 30 de ani ai săi este cu adevărat un om împlinit.

„Fericirea şi succesul merg mână în mână, dar cel mai important este să ştii să le calibrezi. Eu mă simt un om de succes şi unul foarte fericit. Sunt mulţumit cu ceea ce am şi îmi doresc să îmi cresc copiii în aşa măsură încât peste zece sau douăzeci de ani să îşi aducă aminte cu drag de copilăria frumoasă pe care au avut-o“, a spus vedeta de la Antena 1.

Familist convins, bucătarul mărturiseşte că pentru el şi Cristina, cea care i-a devenit soţie acum mai bine de patru ani, obiectivele au prins un contur uşor diferit de la venirea pe lume a Avei şi a Miei: „Apariţia copiilor nu a făcut decât să ne unească şi mai mult. Ne-a dat un sens, un obiectiv mult mai complex. Dacă înainte scopul era să descoperim lumea împreună, acum este mare mare de atât. O putem descoperi în patru şi este cu mult mai frumos!“.

Cele două fetiţe ale lui Chef Florin Dumitrescu

Cei doi sunt foarte implicaţi în creşterea şi educarea celor două feţite, care par să fi moştenit de la chef Florin curiozitatea de a combina ingredientele în reţete delicioase. În familia Dumitrescu, sesiunile de gătit se desfăşoară cu ajutorul de nădejde ale micuţelor, ce participă cu entuziasm la pregătirea mâncării, chiar dacă pentru ele gastronomia este încă o joacă frumoasă.

„Acasă gătim împreună, facem tot felul de deserturi inspirate din bucătăria modernă, cu ingrediente sănătoase, adaptate pentru copii, fără zahăr, cu carob în loc de cacao şi făină integrală. Sunt amândouă ajutoare de bază, indiferent că facem biscuiţi, sau curăţăm usturoi. Lucrăm ca o echipă“, a spus Florin Dumitrescu.

Modifică Setările