News

Chef Foa, schimbare radicală de look! Iată cum arată în prezent fostul jurat de la „MasterChef“

Chef Foa, schimbare radicală de look! Iată cum arată în prezent fostul jurat de la „MasterChef“ camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

În anul 2014, emisiunea „MasterChef“, care la acea vreme era cel mai urmărit cooking show din România, îşi schimba juraţii, după trei sezoane cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu la cârma emisiunii.

Cei trei bucătari care plecau în acel an de la Pro TV la Antena 1 erau înlocuiţi cu Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă, acesta din urmă recunoscut sub numele de Chef Foa. Cei trei au rezistat doar două sezoane la „MasterChef“, după care juriul a fost înlocuit din nou.

Anul trecut, Chef Foa a avut o emisiune culinară la Kanal D, „Cine-i chefu’?“, iar în prezent el nu mai apare la niciun post TV. Zilele trecute, Florin Scripcă şi-a uimit fanii de pe reţelele de socializare după ce a postat câteva fotografii cu noul lui look.

Cei care nu l-au mai văzut de pe vremea când era la „MasterChef“ cu siguranţă nu l-ar mai recunoaşte pe Chef Foa, deoarece acesta şi-a schimbat radical look-ul.

Mai multe fotografii cu Chef Foa în prezent pot fi văzute în GALERIA FOTO

Comentarii

Articole asemănătoare