News

Chef Joseph Hadad a fost transportat la spital. Celebrul bucătar ar fi făcut infarct

Chef Joseph Hadad a fost transportat la spital. Celebrul bucătar ar fi făcut infarct camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Probleme pentru Chef Joseph Hadad. Celebrul bucătar a ajuns la spital, ar fi făcut infarct.

Chef Joseph Hadad ar fi suferit un infarct în dimineaţa zilei de miercuri, 12 februarie. Se pare că, celebrul bucătar a fost dus de urgenţă la Spitalul CC Iliescu din Capitală.

Se pare că Chef Joseph Hadad s-a simţit rău, starea i s-a agravat, apoi ar fi suferit un infarct, scrie Antena 3.

O ambulanţă s-a deplasat de urgenţă, pentru a-i acorda îngrijiri medicale. 

Drama lui Joseph Hadad: "La 48 de ani, am rămas văduv cu 3 copii"

Aflat în România din anul 1996, Joseph Hadad (59) a devenit un nume în gastronomie şi are propriile localuri de lux, restaurantul Joseph by Joseph Hadad şi braseria Caju. Povestea sa este una fantastică, plămădită cu multe "condimente" şi cu acea aromă a destinului greu încercat, după cum aflăm din interviul acordat Iulianei Marciuc, pentru emisiunea "Destine ca-n filme", de la TVR2.

Născut în Israel, la Haifa, dintr-un tată tunisian şi o mamă marocană, Joseph a făcut şcoala de bucătari la îndemnul tatălui său, bucătar al premierului israelian, fără a intui că, peste ani, va deveni el însuşi un mentor în domeniu.

Anii copilăriei, dar şi ai tinereţii au fost grei, marcaţi de lipsuri, dar şi de război. "În 1991 a fost războiul cu Saddam Hussein din Irak. Când a început războiul, noi lucram cu masca de gaz."