News

Cheloo jubilează! Trupa Paraziţii a câştigat procesul cu Poliţia

Cheloo jubilează! Trupa Paraziţii a câştigat procesul cu Poliţia

În conflictul iscat între artiştii hip hop şi sindicatul poliţiştilor, judecătorul le-a dat dreptate artiştilor. Ce urmează?

Mărul discordiei a fost piesa "Antimiliţie", de pe albumul ”Arma secretă”, ale cărei versuri i-a ofensat pe poliţişti. Iar organele de ordine s-au declarat atât de deranjate de piesă, Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie a decis să acţioneze în instanţă formaţia Paraziţii.

Şi iată-l pe Cheloo, alături de colegii săi de trupă şi de casa de discuri 20cm Records, târât într-un proces de calomnie. Din fericire, judecătorul le-a dat dreptate artiştilor, care au câştigat în prima instanţă procesul deschis de sindicatul poliţiştilor. 

În consecinţă, poliţiştii trebuie să le plătească celor de la Paraziţii cheltuieli de judecată în valoare de 2.500 de lei, adică onorariul avocatului.

Evident, nu doar băieţii se bucură de această victorie în instanţă, ci şi fanii lor, care de altfel pot asculta în voie piesa "Antimiliţie", ba chiar îşi pot procura şi un tricou inscripţionat de pe site-ul formaţiei.

 

Comentarii

Modifică Setările