Royals

Chelsy Davy sau Cressida Bonas? Pe cine va alege Prinţul Harry?

Chelsy Davy sau Cressida Bonas? Pe cine va alege Prinţul Harry?

Noul look îl prinde pe prinţul roşcovan

Ieri, roşcovanul a împlinit 31 de ani, ocazie cu care viaţa lui personală a devenit iar interesantă. Deocamdată, doar prin prisma zvonurilor, dar este de ajuns chiar şi atât.

Să facem mai întâi un rezumat al aventurilor amoroase ale prinţului. Ei bine, Harry se îndrăgosteşte de Chelsy Davy, se desparte de Chesly Davy, se îndrăgosteşte de Cressida Bonas, apoi se desparte de Cressida Bonas.

Mai nou, în funcţie de zvonurile cărora tinzi să le dai crezare, se pare că Harry ar vrea să se împace cu una dintre aceste blonde.

Chelsy Davy în 2010

Chelsy Davy în 2014

Pro Chelsy

De câteva săptămâni se vorbeşte că Harry şi avocata născută în Zimbabwe, Chelsy Davy, cu care prinţul a avut o relaţie de şapte ani, până în 2011, ar fi pe punctul de a se împăca, după ce aceştia s-au reîntâlnit în Africa, acolo unde Harry a petrecut trei luni.

Cressida în Beverly Hills, California.

Cressida Bonas în mai, 2015

Pro Cressida

Cu toate acestea, numele Cressidei Bonas a reapărut în ecuaţie după ce, ieri, s-a scris că aceasta s-a despărţit de iubitul ei, actorul Edward Holcroft, şi că regretă că s-a despărţit de Harry. Mai mult, tânăra actriţă de 27 de ani l-ar vrea pe roşcat înapoi, iar zvonurile legate de împăcarea acestuia cu Chelsy i-ar fi alimentat gelozia.

Niciuna dintre aceste bârfe nu a fost confirmată de niciuna dintre părţi, însă nu ne-ar mira să aflăm că Harry s-a împăcat fie cu Chesly, fie, după caz, cu Cressida. Voi cine credeţi că i s-ar potrivi mai bine?

Modifică Setările