News

Cher, despre viaţa la 74 de ani. Ce temeri are: "Mi-e frică. Sunt astmatică şi în grupa de risc. Acest virus nu este o glumă "

Cher, despre viaţa la 74 de ani. Ce temeri are: "Mi-e frică. Sunt astmatică şi în grupa de risc. Acest virus nu este o glumă " camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Cântăreaţa Cher a împlinit 74 de ani pe 20 mai. Nu şi-a sărbătorit ziua alături de prieteni, este în izolare şi se teme pentru sănătatea ei, pentru viaţa ei din cauza pandemiei de coronavirus!

Ce îşi mai poate dori în afară de sănătate? Artista Cher e recunoscută la nivel internaţional, are mulţi fani care o adoră, are şi doi copii de care este mândră. La 74 de ani, aceasta a anunţat că suferă de astm şi se teme pentru viaţa ei. 

Cântăreaţa se află de multe săptămâni în izolare, în locuinţa sa din Malibu. Aceasta a declarat într-un interviu acordat El Pais că „nu este atât de greu ca în cazul altora. (...) Este evident, dar nu pot să nu mă întristez“. Îşi sună mama în vârstă de 92 de ani în fiecare zi. 

Artista nu a mai susţinut concerte de o bună perioadă de timp, totul din cauza coronavirusului. Aşadar, acum a avut mai multă vreme pentru a sta alături de familie, căci locuieşte cu fiul său de 43 de ani şi cu soţia acestuia. Sănătatea îi dă artistei bătăi de cap: „Mi-e frică. Sunt asmatică şi, la vârsta mea, în grupa de risc. Acest virus nu este nicio glumă“, a declarat ea. 

De curând, Cher, la 74 de ani, a lansat o versiune în limba spaniolă a melodiei „Chiquitita” (Abba) cu scopul de a strânge bani pentru lupta împotriva Covid-19 prin Unicef. „M-am gândit că trebuie să fac ceva, nu puteam sta cu braţele încrucişate“, a adăugat ea. Videoclipul a fost filmat în casa ei şi a fost lansat pe 9 mai. 

 

Foto: Profimedia