News

Cher, devastată: ”Nu te voi uita niciodată!”

Cher, devastată: ”Nu te voi uita niciodată!”

Îndrăgita cântăreaţă trece prin clipe greu de imaginat! Ieri, şi-a deschis sufletul în faţa fanilor internauţi, mărturisind că tatăl copilului ei, şi totodată fostul ei soţ, legendarul muzician Gregg Allman, un pioner al rockului sudist, a murit ieri.

Cher este de neconsolat! Sâmbătă, fostul ei soţ, membrul trupei ”The Allman Brothers Band”, a decedat, în reşedinţa lui din Savannah, Georgia, după ce în 1999 fusese diagnosticat cu heptatita C, iar în 2010 trecuse printr-un transplant de ficat.

Fostul soţ al lui Cher a murit

La puţin timp după ce vestea morţii sale a fost făcută publică, Cher, care a fost căsătorită cu Allaman din 1975 până în 1979, a postat pe reţelele de socializare mai multe mesaje comemorative la adresa acestuia: ”N-o să te uit niciodată. (...) E greu de exprimat în cuvinte... O să te iubesc mereu!”.

Nici fanii cântăreţei n-au rămas impasibili vizavi de această pierdere tragică şi i-au oferit sprijin idolului lor. ”Îmi pare atât de rău, condoleanţele mele”, ”Mereu mi-a plăcut de voi împreună, eraţi atât de frumoşi împreună, iar Elijah este rezultatul iubirii voastre. Vă trimit multă iubire”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de Cher pe reţelele de socializare.

Moartea lui Gregg Allman, clăparul şi cântăreţul trupei Allman Brothers Band, a fost anunţată printr-un mesaj postat pe site-ul său, sâmbătă. ”Allman „s-a stins paşnic în casa sa din Savannah, Georgia”, conform anunţului după „ce s-a luptat cu multiple probleme de sănătate de-a lungul ultimilor ani”. “În acest timp, Gregg a fost de părere că a fi pe drum cântând muzică cu fraţii săi şi trupa sa în numele fanilor săi, era un medicament pentru sufletul său. A face muzică l-a ridicat şi i-a dat putere să meargă mai departe de-a lungul celor mai grele momente.”, se mai arăta în acealaşi mesaj postat pe site-ul muzicianului.

Cher şi Gregg s-au căsătorit în 1975, la doar trei zile după ce cântăreaţa divorţase de partenerul ei de scenă, Sonny Bono. Cei doi au avut o căsnicie tumultuoasă, Cher cerând divorţul la doar 9 zile de la nunta lor din Las Vegas, însă a renunţat la idee o lună mai târziu. Din relaţia lor a rezultat un băiat, pe nume Elijah Blue, acum în vârstă de 40 de ani.

Modifică Setările