News

Cher e pe patul de moarte?

Cher e pe patul de moarte?

NEW YORK, UNITED STATES - JANUARY19: American singer Cher gives a speech as people gather in front of Trump International Hotel & Tower in New York, USA on January 19, 2017 during a demonstration to protest US President-elect, Republican, Donald Trump ahead of his inauguration which will be held in Washington. Mayor of New York Bill de Blasio,Mayor of Minneapolis Betsy Hodges participate the protest as well as celebrities including Robert De Niro, Marisa Tomei, Sally Field, Alec Baldwin, Mark Ruffalo, Cynthia Nixon, Michael Moore, Cher, Natalie Merchant . Selcuk Acar / Anadolu Agency

Încă din anii `80, celebra Cher duce o luptă crâncenă cu virusul Epstein-Barr, boală care-n ultima vreme a ţintuit-o la pat şi i-a provocat probleme grave la nivelul inimii şi al rinichilor, potrivit publicaţiei ”Globe”. Cher, în urmă cu câteva zile,la protestul anti-Trump Cele mai recente zvonuri de la Hollywood spun că starea de sănătate a starului este precară şi că aceasta îşi trăieşte ultimele luni din viaţă în sărăcie. ”Cher îşi trăieşte ultimele clipe - şi se spune că şi-a pierdut toată averea, care într-un timp sărea de 305 milioane de dolari, şi că de aceea s-a ridicat din pat pentru a face un ultim film şi un ultim turneu”, a declarat o sursă pentru publicaţia ”Globe”.

Aceeaşi sursă a declarat şi că Cher a făcut de-a lungul anilor o serie de investiţii proaste, ceea ce i-a adus falimentul, şi că de aceea face un ultim efort de a face rost de bani. ”Cher a pierdut milioane de dolari pe investiţii proaste şi acum luptă să recupereze banii, însă e mult prea târziu. Facturile sale medicale s-au adunat în ultimii ani şi-am auzit că s-ar putea să nu mai aibă suficienţi bani nici măcar pentru propria înmormântare. E foarte trist! (...) În ciuda stării sale fragile de sănătate, Cher a plecat la drum pentru o ultimă încercare de a se scoate de la ananghie”, a mai adăugat respectiva sursă.

Ei bine, nu ştim dacă aceste informaţii sunt reale, căci pe Cher am avut ocazia s-o vedem în urmă câteva zile, în cadrul protestului anti-Trump, şi părea să se simtă destul de bine, având în vedere lupta pe care o duce de mai bine de treizeci de ani. Rămâne de văzut, aşadar, dacă vedeta va alege să facă vreun comentariu pe marginea acestui subiect.

Potrivit informaţiilor de peste Ocean, starul în vârstă de 70 de ani produce şi joacă într-un film, numit ”Flint”, care tratează scandalul din Michingan legat de contaminarea apei.