Multimedia

Cher, la protestul femeilor anti-Trump

Cher, la protestul femeilor anti-Trump

Sute de mii de persoane au participat, sâmbătă, în marile oraşe americane, la Marşul Femeilor, al doilea de acest fel după protestul masiv de anul trecut împotriva preşedintelui Donald Trump, criticând Administraţia de la Washington.

Cel mai mare număr de manifestanţi s-a strâns în Los Angeles, unde peste 500.000 de oameni au luat parte la Marşul Femeilor. Manifestaţii au avut loc şi la Washington, New York, Las Vegas, Detroit sau Chicago, dar şi în alte zeci de oraşe din Statele Unite.

Cher a fost port-drapel al femeilor ieşite în stradă în Las Vegas.

"În viaţa mea, am prins 13 preşedinţi şi n-am întâlnit pe nimeni ca preşedintele pe care-l avem - nici măcar nu-l pot numi preşedinte - care să-şi dorească să ne distrugă ţara pentru bani şi putere. N-am văzut şi n-am crezut că e posibil să se întâmple aşa ceva. Şi chiar şi acum, în afaceri, e o nebunie, trebuie să cer de trei ori ceva, în timp ce un bărbat nu trebuie să ceară decât o dată. Şi dacă ceri, te consideră a dracului, iar dacă nu ceri pur şi simplu te ignoră. Ştiu că nu toţi bărbaţii sunt aşa, iar acei bărbaţi sunt crescuţi de femei ca mine."

Modifică Setările