News

Cher, nonşalantă la 71 de ani. A purtat un costum de scenă foarte sexy la concertul din Las Vegas

Cher, nonşalantă la 71 de ani. A purtat un costum de scenă foarte sexy la concertul din Las Vegas

Cher performs live during her 'Classic Cher' tour in Las Vegas, Nevada.

Pictured: CHER Ref: SPL1629235 241117
Picture by: PMPhoto / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Este cunoscută prin prisma extravaganţei, vocii, dar şi a operaţiilor estetice care aproape au desfigurat-o, iar Cher face show chiar şi la 71 de ani. Dacă la evenimentul Billboard Music Awards din luna mai a şocat pe toată lumea, îmbrăcată într-un body semitransparent pe care l-a mai purtat şi la 43 de ani, mai exact în 1989, la cel mai recent spectacol al său, din Las Vegas, şi-a luat prin surprindere admiratorii cu ţinutele pe care le-a purtat.

Arată incredibil de bine la 71 de ani, dar totuşi pare mult prea îndrăzneaţă la această vârstă, spun criticii. Cântăreaţa a avut cel mai sexy şi extravagant costum de scenă. Cu o coafură rebelă şi o mulţime de accesorii sclipitoare, dar mai ales într-un body foarte transparent care i-a lăsat la vedere posteriorul şi picioarele, Cher a mai bifat încă o apariţie memorabilă.

Cu o nonşalanţă ieşită din tipar, cântăreaţa nu doar că a optat pentru nişte haine de scenă care să-i pună în valoare atuurile, dar aproape că şi-a etalat sânii în toată spendoarea lor. Costumaţia a fost transparentă în zona bustului, sânii vedetei fiind acoperiţi de câteva inserţii minuscule de material albastru brodat cu pietricele. Când s-a întors cu spatele, fanii i-au putut admira posteriorul bombat şi urma unui fost tatuaj care s-a şters cu timpul. Cât despre picioare, au fost întotdeauna tonifiate şi  lungi şi încă se mai poate lăuda cu ele. Nouă ne place, vouă?

Foto: Splash News