News

Cher: schimbările estetice la care a recurs şi bărbaţii pe care i-a iubit

Cher: schimbările estetice la care a recurs şi bărbaţii pe care i-a iubit camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Cher, pe numele său adevărat Cherilyn Sarkisian, a împlinit de curând 74 de ani, un bun prilej de a arunca o privire scurtă asupra vieţii sale.

Unul dintre cele mai mari nume din industria divertismentului, Cher nu are în plan să renunţe la scenă nici măcar la mijlocul anilor şaptezeci. A fost numită Regina pop-ului”. A lansat zeci de hituri de-a lungul anilor, dar a avut şi o viaţă controversată.

În timpul carierei, artista a trecut prin multe intervenţii chirurgicale şi şi-a modificat radical faţa. Experţii spun că gâtul şi pleoapele au fost lucrate şi că obrajii i-au fost injectaţi cu botox. Zvonurile că şi-ar fi scos mai multe coaste au enervat-o cu adevărat, aşa că a trebuit să emită o declaraţie despre toate procedurile ei. Cher a recunoscut că şi-a modificat dinţii, nasul şi sânii, dar a negat că şi-a îndepărtat coastele.

Cariera ei a avut un salt spectaculos după lansarea hitului Believe”, în1998. Câţiva ani mai târziu, solista a demarat turneul său „Living Proof: The Farewell Tour” şi a câştigat 250 de milioane de dolari. Aceasta a fost unul dintre cele mai profitabile turnee din istoria muzicii. De-a lungul carierei, Cher a câştigat numeroase premii Emmy şi Grammy şi Globuri de Aur.

Cher şi-a folosit, de asemenea, faima pentru a ajuta comunitatea gay. Ba mai mult, a crescut gradul de conştientizare cu privire la SIDA şi a strâns fonduri pentru cercetare.

În afară de muzică şi ţinutele ei spectaculoase şi viaţa ei privată a atras un interes deosebit. A fost căsătorită cu regretatul muzician, regizor şi politician Sonny Bono. Cei doi au fost împreună şase ani şi au un fiu împreună, Chaz, 51. Bono şi Cher au divorţat în 1975, iar ea s-a căsătorit cu muzicianul Gregg Allman în acelaşi an. Primul lor fiu s-a născut destul de repede, dar povestea lor a durat doar patru ani. Eliah Blue are acum 43 de ani.

Artista şi-a condimentat viaţa şi cu cu câteva escapade cu bărbaţi mult mai tineri. Cher s-a iubit cu Tom Cruise, dar şi cu Val Kilmer. Mai mult, a avut relaţii cu Eric Stoltz, 58 de ani, Richie Sambora, 60 de ani şi Rom Camilletti, 56 de ani.

Chiar dacă se apropie de 80 de ani, artista nu are de gând să renunţe la scenă şi să îşi lase doar amintirea în urmă. Artista este nelipsită de pe reţelele de socializare, adore să îmbrace ţinute extravagante şi să pozeze sexy. Averea ei ar depăşi 360 ​​de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că după retrage va continua să ducă viaţa luxoasă de acum.

 

Modifică Setările