News

Cheryl a născut? Iată mesajul tăticului Liam Payne!

Cheryl a născut? Iată mesajul tăticului Liam Payne!

Sarcina cântăreţei Cheryl este învăluită în mister. După mai multe luni în care doar se specula că aceasta urmează să-l aducă pe lume pe primul ei copil, Cheryl a dezvăluit întro reclamă L`Oreal că e însărcinată. Acum bănuim că aceasta ar fi născut în secret! Cheryl şi-a dezvăluit sarcina în reclama L`Oreal  Ce ne dă de gândit? În primul rând, absenţa acesteia de pe reţelele de socializare şi faptul că ultimele ei postări sunt cadre vechi. Apoi, mai e şi mesajul criptic, postat de fericitul tătic Liam Payne pe contul lui de Twitter. ”De ce de fiecare dată când încerc dimineaţa să nu fac zgomot am acest mers ciudat?”, mărturisea, amuzat, Liam pe pagina lui oficială, dând de înţeles că Cheryl a născut deja.

De altfel, internauţii au fost foarte vigilenţi şi i-au replicat instant artistului de la ”One Direction”, întrebându-l dacă nu cumva Cheryl a născut deja. Din păcate, Liam (23) n-a răspuns întrebărilor din online, preferând să menţină tăcerea în privinţa sarcinii iubitei sale.

CHERYL-BUmp z-z
Cheryl şi Liam sunt împreună din decembrie 2015

Amintim că până acum Liam şi Cheryl n-au vorbit public despre faptul că vor deveni părinţi. Totuşi, ştim că relaţia lor este destul de serioasă, Cheryl mutându-se recent din casa ei din Hertfordshire în vila lui Liam din Surrey. Cei doi s-au cunoscut în 2008, pe când artista era jurat la X Factor, iar Liam concurent. Relaţia lor amoroasă a început, însă, în decembrie 2015, la puţin timp după ce Cheryl s-a despărţit de cel de-al doilea soţ, Jean-Bernard Fernandez-Versini.

foto: arhiva