News

Chiar înainte de ziua ei, Camelia Potec s-a fotografiat alături de Hugh Grant la Laureus World Sports Awards FOTO

Chiar înainte de ziua ei, Camelia Potec s-a fotografiat alături de Hugh Grant la Laureus World Sports Awards FOTO camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Invitată la gala marilor campioni, fosta noastră înotătoare olimpică a avut surpriza să-l întâlnească pe starul hollywoodian cu câteva ore înainte de-a împlini 38 de ani.

Ca în fiecare an, cei mai buni sportivi au fost premiaţi la gala Laureus World Sports Awards, care s-a desfăşurat la Verti Music Hall din Berlin. Printre invitaţi s-au aflat şi marile noastre campioane Nadia Comăneci şi Camelia Potec, care au defilat în cele mai spectaculoase ţinute.

Camelia Potec, deţinătoarea unei medalii olimpice la înot şi actuala şefă a Federaţiei Române de Nataţie, s-a bucurat de două ori mai mult de această gală, întrucât în ziua următoare avea să sărbătorească împlinirea vârstei de 38 de ani. Aniversata a ales pentru această seară specială o rochie Rhea Costa din catifea roşie, cu o croială fronsată, sugerând o rochie de vestală antică reinterpretată, prinsă în talie cu o broşă aurie. 

La această prestigioasă gală, la care Lionel Messi, Lewis Hamilton şi Simone Biles au fost marii câştigători, sportiva noastră a avut surpriza de a-l întâlni pe actorul britanic Hugh Grant, gazda din acest an. Camelia Potec a reuşit să se fotografieze cu el cu câteva ore înainte să împlinească 38 de ani, postând pe contul său de socializare două instantanee cu starul hollywoodian, care au făcut deliciul fanilor internauţi.

Vezi mai multe fotografii cu Camelia Potec la Laureus World Sports Awards în galeria foto.

Modifică Setările