Vedete

Chiar şi topmodelele au probleme cu gravitaţia. Fost Înger Victoria‘s Secret, prinsă pe picior greşit în costum de baie

Chiar şi topmodelele au probleme cu gravitaţia. Fost Înger Victoria‘s Secret, prinsă pe picior greşit în costum de baie camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

E drept că acest fost Înger Victoria‘s Secret nu mai este chiar la prima tinereţe, dar tot avem pretenţii de la ea.

Este vorba despre brazilianca Alessandra Ambrosio, în vârstă de 40 de ani, una dintre cele mai frumoase şi faimoase purtătoare de bikini. Astăzi, fostul fotomodel şi mamă a doi copii poate fi văzută bucurându-se de viaţă şi de soare pe plajele natale din Brazilia, prilej pentru noi de a-i admira zilnic silueta.

Este clar că Alessandra are toate motivele să se afişeze în cele mai sexy şi revelatoare costume de baie, căci brazilianca este la fel de slabă ca la debutul ei în modelling, însă, unele fotografii cu aceasta ne arată că Ambrosio nu mai dă atâta importanţă sportului.

Dacă abdomenul Alessandrei este ireproşabil, posteriorul ei pare a fi pierdut lupta cu gravitaţia, semn că brazilianca nu mai depune atâta efort la sală.

Cel mai posibil, Alessandra are grijă de alimentaţia ei, dar nu şi de mişcare, lucru care este evident atunci când este fotografiată pe picior greşit, la plajă.

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările