News

Chris Brown şi-a abandonat copilul?

de admin

Chris Brown şi-a abandonat copilul?

Asta au crezut fanii săi despre el când au aflat despre surprinzătoarea lui decizie. Chris Brown a hotărât să nu mai plătească niciun cent din pensia alimentară de 10.000 de dolari pentru întreţinerea fiicei lui, Royalty

Mai mult, miercuri artistul a iniţiat o acţiune în justiţie pentru stabilirea paternităţii lui Royalty şi pentru a clarifica astfel problemele legate de custodie şi pensie alimentară dintre el şi mama fetei, Nia Guzman. Toate astea par a ne spune că Brown e sătul până peste cap de această situaţie şi vrea să-şi abandoneze copilul.

În realitate, starul duce un război greu cu Nia, dar o iubeşte pe Royalty, chiar dacă procesul de paternitate ar scoate la iveală că nu e fiica lui, spun apropiaţii acestuia. "S-au schimbat multe în viaţa mea. Am făcut multe greşeli şi am învăţat multe lecţii. Lucrul pentru care sunt cel mai recunoscător este fiica mea", a spus, de curând, Chris, la un concert.

Şi totuşi, când a venit vorba de pensia ei alimentară, cântăreţul s-a codit. A vrut iniţail să-i dea doar 2.500 de dolari pe lună, dar Nia a pretins 15.000, iar după dure negocieri au stabilit suma la 10.000 de dolari - prea mult, în opinia lui Chris, care consideră că Nia huzureşte pe spinarea lui şi că banii nu se duc nicidecum majoritar spre copil.

Înţelegerea a intrat în vigoare de la 1 iulie, dar când, săptămâna aceasta, Chris a vrut s-o viziteze pe Royalty, n-a putut. Şi asta - culmea! - pentru că Nia se înţelesese fără ştirea lui chiar cu mama artistului, Joyce Hawkins, astfel că fetiţa se afla cu Joyce (foto sus, cu Royalty) într-o vacanţă în statul Virginia. Înfuriat la culme, Brown, care nu e deloc în cele mai bune relaţii cu mama sa, a hotărât că nu va mai plăti pensia alimentară, simţind, spun prietenii lui, că este luat de prost şi exploatat în această situaţie.

Foto: WENN, Instagram

Modifică Setările