News

Chris Evans a postat din greşeală o poză cu penisul său erect. Ce a urmat?

Chris Evans a postat din greşeală o poză cu penisul său erect. Ce a urmat?

Actorul care îl interpretează pe Captain America a pus pe jar social media cu postarea făcută din greşeală: se pare că Evans a scăpat o poză nud cu el, dar în următoarea fracţiune de secundă a şters poza

Imediat au apărut comentarii, dar şi întrebări - cea mai arzătoare fiind cum se presupune că organul genital din imaginea respectivă îi aparţinea lui Chris. Dar aici lucrurile devin şi mai amuzante: a fost vorba despre un clip pe care actorul l-a postat, în care joacă alături de familie un joc sugestiv numit Heads Up, clipul apoi continuându-se cu un mini-montaj cu imagini chiar din galeria lui foto - genul de montaj presetat chiar de către telefon, astfel că era evident că era vorba despre selfie-uri şi alte poze chiar cu... posesorul telefonului. În următoarea fracţiune de secundă de la postare, Chris a şters, însă, clipul care conţinea şi imaginea - nu orice fel de imagine, ci cu penisul erect! Pe lângă această poză, în motaj a mai fost şi un meme cu figura lui de Captain America şi replica: "Guard. That. Pussy". Ceea ce a făcut evident faptul că erau imagini din arhiva telefonului care făcuseră parte dintr-un sexting hot şi amuzant între el şi iubita lui, actriţa Lily James.

A fost suficient, însă ca social media să reacţioneze cu cele mai felurite glume, din care ne dăm seama că organul genital expus nu a dezamăgit nici pe departe. Din contră, a mulţumit pe deplin fanele actorului. Glumele au început astfel să se ţină lanţ, cum ar fi postarea de jos, cu urma trucată a unui penis enorm în asfalt, însoţită de comentariul: "Chris Evans s-a împiedicat şi a căzut. Dumnezeule, sper că este bine!". Nici colegii lui de breaslă nu s-au lăsat mai prejos. Mark Ruffalo, care joacă alături de el în Avenger: Endgame, i-a transmis pe Twitter: "Frate, cât Trump e preşedinte, orice ai face, nu ai nicio şansă să fii penibil pe lângă aşa ceva".

 

 

Foto: Twitter, Instagram

Comentarii

Modifică Setările