News

Chris Pine, îndrăgostit până peste urechi: pe ea a despărţit-o de iubit!

Chris Pine, îndrăgostit până peste urechi: pe ea a despărţit-o de iubit!

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 26: Chris Pine attends the premiere of Disney's "A Wrinkle In Time" at the El Capitan Theatre on February 26, 2018 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Această englezoaică blondă de 33 de ani i-a luat minţile starului american Chris Pine Annabelle Wallis Este vorba despre Annabelle Wallis, blonda din King Arthur: Legend of the Sword, Mumia şi serialul Peaky Blinders. Şi totodată actriţa care a mai avut o tentativă de relaţie cu Chris Martin, după ce acesta a divorţat de Gwyneth Paltrow. N-a fost să fie cu acel Chris, dar cu cel de-al doilea Chris - Pine - şansele par să fie mai mari. Cei doi au fost fotografiaţi acum câteva zile împreună pe aeroportul londonez Heathrow. "Da, sunt împreună. Ea era cu altcineva când l-a cunoscut pe Chris Pine, dar el a fost foarte atent cu ea şi a reuşit să-i distragă atenţia de la acel tip. Annabelle este exact genul lui Chris. Au şi fost împreună în vacanţă în Hawaii", a dezvăluit o sursă din cercul de prieteni ai actorului.

Mai ţineţi minte filmul This Means War, în care Chris se duelează cu Tom Hardy pentru a o cuceri pe Reese Witherspoon? Oare aşa s-o fi întâmplat şi în cazul norocoasei Annabelle, atunci când Chris i-a furat-o fostului ei iubit? Detalii prea multe nu vom primi sigur din partea lui Pine, un actor extrem de rezervat în privinţa mărturisirilor despre viaţa personală. "Nu vrea să vorbesc despre asta", este răspunsul sec pe care-l oferă Pine de câte ori este întrebat despre capitolul amoros.

Annabelle Wallis

foto: Getty Images