News

Chris Pratt şi Anna Faris au divorţat, după 8 ani de mariaj

Chris Pratt şi Anna Faris au divorţat, după 8 ani de mariaj

HOLLYWOOD, CA - APRIL 19: Actors Anna Faris (L) and Chris Pratt at The World Premiere of Marvel Studios’ “Guardians of the Galaxy Vol. 2.” at Dolby Theatre in Hollywood, CA April 19th, 2017 (Photo by Jesse Grant/Getty Images for Disney)

S-au iubit, dar, în cele din urmă, s-au despărţit. După 8 ani de mariaj, un alt cuplu celebru de la Hollywood se destramă. Starul din "Gardienii Galaxiei" şi actriţa Anna Faris şi-au spus adio pe cale juridică, lăsând în urmă mulţi ani de iubire şi amintiri frumoase, dar şi un copil -  pe micuţul Jack Pratt, care va împlini luna aceasta 5 ani. S-au iubit, dar s-au despărţit. Actorul a dat vestea duminică, iar fanii săi au fost şocaţi. Chris Pratt şi Anna Faris au anunţat că se separă în mod legal, la 8 ani de la căsătorie. Chris a dat ştirea chiar pe pagina sa de Facebook:  "Cu tristeţe, Anna şi cu mine vă anunţăm că suntem separaţi din punct de vedere juridic. Am încercat din greu să remediem situaţia şi suntem cu adevărat dezamăgiţi. Fiul nostru are doi părinţi care îl iubesc nespus de mult, aşa că, pentru binele lui, dorim să păstrăm aceeastă situaţie cât se poate de privată. " Chris, alături de Anna şi de fiul Jack. Actorul de 38 de ani a continuat declaraţia: "Încă ne mai iubim, ne vom preţui şi vom continua să avem cel mai profund respect unul pentru celălalt." Şi fosta sa soţie, Anna, 40 de ani, a dorit să ia cuvântul pe Twitter cu o declaraţie similară.

Cele două vedete s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei "Take Me Home Tonight" în 2007 şi şi-au oficializat relaţia un an mai târziu, culminând cu căsătoria din vara lui 2009. Au existat numeroase zvonuri în ultima vreme că există tensiuni în cuplu, iar Pratt chiar a fost văzut fără verighetă în public.

Foto: Getty Images

Modifică Setările