News

Chrissy Teigen, însărcinată în ultimul trimestru, a fost elegantă la o gală

Chrissy Teigen, însărcinată în ultimul trimestru, a fost elegantă la o gală

NEW YORK, NY - APRIL 24: (L-R) John Legend (L) and Chrissy Teigen speak onstage during City Harvest's 35th Anniversary Gala at Cipriani 42nd Street on April 24, 2018 in New York City. (Photo by Bryan Bedder/Getty Images for City Harvest)

Probabil printre ultimele evenimente de covorul roşu la care Chrissy Teigen va participa înainte de a-i da naştere celui de-al doilea copil al ei. Alături de John Legend, modelul a urcat marţi seara pe scenă la cea de-a 35-a Gală City Harvest.

Nu a ţinut cont de părerea unor fani răutăcioşi care au criticat-o pentru că s-a îngrăşat considerabil şi a apărut radioasă, la braţul soţului său, îmbrăcată într-o rochie vaporoasă. În vârstă de 32 de ani, Chrissy a recunoscut că a luat proporţii în timpul celei de-a doua sarcini dar, cu toate acestea, nu a renunţa la apariţiile publice sau la fotografiile cu ea gravidă în ultimul trimestru, distribuite pe reţelele de socializare.

A optat pentru o rochie în nuanţe de roz pal, o creaţie Valentino menită să-i ascundă burtica. Totuşi, rochia decoltată i-a scos în evidenţă sânii lăsaţi liber pe sub materialul vaporos. Chrissy şi John au o fetiţă superbă în vârstă de 2 ani, Luna, iar în curând urmează să devină părinţii unui băieţel.

Foto: Getty Images