News

Christina Aguilera a pierdut lupta cu kilogramele. A luat-o pe urmele Jessicăi Simpson!

Christina Aguilera a pierdut lupta cu kilogramele. A luat-o pe urmele Jessicăi Simpson!

New York, NY - *EXCLUSIVE* - Singer Christina Aguilera looks stunning in a beige trench coat while out and about in New York. Christina is reportedly set to be making a big comeback with her new album which has a track produced by Kanye West due to be released this week. It seems Aguilera is definitely on track to a major comeback. The singer was praised for her au natural Paper cover and for her recent appearance on carpool karaoke with James Corden. Pictured: Christina Aguilera BACKGRID USA 2 MAY 2018 BYLINE MUST READ: Spartano / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

În urmă cu trei ani o aducea pe lume pe fiica ei şi-a logodnicului Matthew Rutler, Summer Rain. Această a doua ei sarcină s-a lăsat, însă, cu mult kilograme în plus de care vedeta nu a scăpat nici acum.

Solista în vârstă de 37 de ani nu se află în cea mai bună formă fizică a ei, cu toate că-şi pregăteşte revenirea pe piaţa muzicală, cu lansarea primului ei album din ultimii şase ani, unul realizat în colaborare cu Kanye West.

Cel mai probabil, numele noului ei disc este Liberation, aşa cum au lasat să se înţeleagă fanii vedetei, pe reţelele sociale.

Vedeta a fost fotografiată, ieri, pe străzile din New York, înfăşurată într-un trenci foarte şic, la care a asortat o pereche de sandale elegante, dar ale căror barete îi strângeau foarte tare gleznele.

După cum se poate vedea, nici silueta Christinei nu mai este la înălţimea faimei de altădată, aceasta acumulând kilograme serioase la nivelul pulpelor, posteriorului şi abdomenului.

O altă victimă celebră a kilogramelor în plus este Jessica Simpson, care a fost surprinsă cu o siluetă foarte pufoasă, la plajă, în Bahamas.

Jessica Simpson

Foto. Hepta

Modifică Setările