News

Christina Aguilera, de nerecunoscut fără machiaj. Cum s-a lăsat fotografiată la 37 de ani!

Christina Aguilera, de nerecunoscut fără machiaj. Cum s-a lăsat fotografiată la 37 de ani! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

După ce şi-a şocat fanii cu operaţiile estetice nereuşite care nu au făcut altceva decât să o transforme radical, celebra Christina Aguilera s-a pozat fără a apela la produsele cosmetice. Mereu a fost o artistă excentrică. A renunţat la make-up şi la extensiile de păr şi a pozat cât mai natural posibil pentru revista Paper. Iar cântăreaţa în vârstă de 37 de ani este de nerecunoscut. Schimbată total. Arată chiar mai bine nemachiată decât cu produse cosmetice pe faţă şi este foarte expresivă, pozând ca un fotomodel profesionist. Tranformarea este totală. Botoxul şi injecţiile cu acid hialuronic îi distruseseră buzele, iar apariţia sa la un eveniment în luna ianuarie chiar îi îngrijora pe fani. Adepta machiajului excentric, Christina este total transformată în acest nou shooting. Bineînţeles, filtrele şi luminile foarte bune i-au pus în evidenţă trăsăturile naturale, faţa ei plină de pistrui exprimând inocenţă. Ochii au fost accentuaţi, iar părul a arătat foarte bine dezordonat.

Chiar şi buzele artistei arată mult mai bine fără ruj şi chiar dacă tenul ei a avut uşoare corecturi din Photoshop, Aguilera nu dă semne de îmbătrânire. Nu are riduri şi acest look o prinde de minune.

Aşa arăta la un eveniment în luna ianuarie.

În cei 20 de ani de carieră machiajul exagerat a făcut parte din viaţa sa, dar acum, fără machiaj, este absolut superbă. Fotografiile realizate de  Zoey Grossman demonstrează în totalitate acest lucru, iar cu pistui pe faţă, un nou trend în make-up, Aguilera este adorabilă.

Mai multe fotografii cu transformarea artistei!

Foto: Instagram Paper, Arhiva OK

Modifică Setările