News

Christina Aguilera, găsită de mama ei plină de sânge pe faţă, la numai 4 ani. Bătăile crunte pe care artista le îndura în copilărie de la tatăl ei

Christina Aguilera, găsită de mama ei plină de sânge pe faţă, la numai 4 ani. Bătăile crunte pe care artista le îndura în copilărie de la tatăl ei

Au trecut mulţi ani până să fie capabilă cântăreaţa să vorbească despre abuzul fizic pe care ea şi mama ei îl îndurau de la tatăl artistei. A scris multe melodii prin care şi-a exprimat suferinţa şi şi-a căutat vindecarea. Iată iadul prin care a trecut Christina Aguilea când avea numai câţiva ani!

“Am fost martora multor lucruri neplăcute – de la împingeri şi îmbrânceli la bătăi şi certuri groaznice”, a îndrăznit vedeta să recunoască la maturitate. Abia când a devenit adult a reuşit şi Christina să povestească lumii întregi despre agresiunile fizice petrecute la ea în casă, în copilărie. Tatăl ei, fostul sergent Fausto Aguilera, le-a făcut viaţa insuportabilă ei şi mamei ei, motiv pentru care Aguilera a descoperit singura evadare posibilă din viaţa ei – muzica. Şi a profitat de puterea terapeutică a pieselor compuse de ea pentru a-şi reveni din coşmarul trăit în primii ani de viaţă.

Christina, alături de familia sa

“În copilărie, nu m-am simţit deloc în siguranţă. Şi să te simţi fără pic de putere este cel mai neplăcut sentiment din lume, vă spun. De-asta am şi apelat la muzică. Pasiunea mea pentru muzică a venit din durerea mea de-acasă”, a recunoscut diva.