News

Christina Aguilera, o imagine rară cu întreaga familie

Christina Aguilera, o imagine rară cu întreaga familie

Westwood, CA - Star attend the Emoji movie premiere held at Regency Village Theatre in Westwood. Pictured: Christina Aguilera, Matthew Rutler BACKGRID USA 23 JULY 2017 BYLINE MUST READ: Juan Rico / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Pe plan muzical, n-am prea auzit multe, în ultima vreme, despre Christina Aguilera. Asta şi pentru că artista de 36 de ani se pare c-a fost mai preocupată de film, în ultimul timp. Este vorba, de fapt, despre o peliculă animată, pentru copii, The Emoji Movie, în care Christina pune vocea unuia dintre personaje. Christina Aguilera, Matt Rutler, Summer Rain şi Max Micuţa Summer Rain seamănă foarte tare cu mama ei La premiera filmului, care a avut loc duminică, în Westwood, California, cântăreaţa a sosit împreună cu logodnicul ei, Matt Rutler, şi cu cei doi copii ai ei, Summer Rain, de doi ani, şi Max, de nouă ani, cel din urmă provenit din mariajul cu Jordan Bratman.

Ca de obicei, Christina a afişat un look care nu poate fi trecut cu vederea, şi anume o geacă de blugi cu mesajul Property of No One scris pe spate, o pereche de pantaloni mulaţi, cu maci imprimaţi pe părţi, sandale cu toc cui şi ochelari în formă cu inimioare. Cam prea multă informaţie, având în vedere şi acea bluză în dungi, adăugată ţinutei.

Un look uşor neinspirat
Mesajul este cât se poate de clar

În această imagine, putem observa că artista nu s-a schimbat prea mult din punct de vedere al siluetei, la fel de voluptuoasă ca de obicei, iar coafura continuă să se menţină la nivelul cozii prinse în vârful capului.

Foto: hepta, splash news