Vedete

Christina Ricci divorţează. Actriţa a depus actele a doua zi după ce soţul a bătut-o

Christina Ricci divorţează. Actriţa a depus actele a doua zi după ce soţul a bătut-o

Christina a luat măsuri imediat după episodul violent de miercuri, în urma căruia a solicitat intervenţia poliţiei

Povestea actriţei cu tehnicianul şi producătorul de film James Heerdegen a ajuns la final într-un mod neaşteptat de urât. Un final pe care nu l-am fi prevăzut pentru un cuplu ce părea atât de liniştit. Cu atât mai mult ne întrebăm dacă acesta a fost primul incident violent în familia lor, iar Christina a acţionat corect şi prompt sau situaţia durează de mai multă vreme, dar Christina a ascuns asta până acum. Pentru că este cel puţin ciudat ca soţul să aibă o unică izbucnire violentă după şapte ani de mariaj liniştit...

Cert este că ieri dimineaţă, Ricci a depus actele de divorţ - dar a invocat ca motiv elegant diferenţele ireconciliabile, cerând custodia totală a copilului lor de 5 ani, Freddie, şi fiind reprezentată de avocatul Samantha Spector. Acţiunea actriţei vine după un episod violent, pentru care a fost nevoie de intervenţia poliţiei.

Devenită de mai multă vreme discretă, Christina Ricci a lăsat să se înţeleagă că duce o viaţă de familie cât se poate de liniştită şi aşezată, după ce s-a căsătorit în octombrie 2013 în Manhattan cu producătorul de film James Heerdegen. Şi chiar recent, pe 21 iunie, de Ziua Tatălui, actriţa a avut o postare simpatică legată de James, scriind: "Te iubim, tati".

Totuşi, realitatea arată acum că, în ultima vreme, lucrurile nu au mai funcţionat în mariajul lor. Ba chiar au degenerat, miercuri poliţia din Los Angeles primind un apel disperat legat de un caz de violenţă domestică în zona Woodland Hills. Victima s-a dovedit a fi actriţa Christina Ricci, care a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Heerdegen, în urma căruia acesta nu a fost arestat, dar a fost nevoit să părăsească locuinţa conjugală, fără dreptul de a se mai afla în apropierea soţiei. 

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările