News

Ciara este însărcinată cu al treilea copil. Modul inedit în care a făcut vestea publică

Ciara este însărcinată cu al treilea copil. Modul inedit în care a făcut vestea publică camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Ciara este însărcinată cu al treilea copil. Cântăreaţa a dat vestea cea mare chiar din vacanţă!

Anul 2020 pare să fie unul incredibil de fericit pentru cântăreaţă. Este pentru a treia oară însărcinată, dar nu se ştie încă dacă va avea un băieţel sau o fetiţă. Ciara a dezvăluit că va avea încă un copil în mediul online, chiar pe Instagram. Acolo a postat recent o imagine în care apare pe o stâncă, în depărtare, dar i se poate observa foarte bine burta. E vorba despre o sarcină avansată, probabil în al treilea trimestru.

Ciara poartă un costum de baie minuscul şi are un corp de invidiat. Se poate observa ce picioare subţiri are şi ce tonifiate sunt. Artista a scris în descrierea imaginii simplu: "3"

Fanii au fost extrem de încântatţi să afle vestea cea mare, i-au transmis o mulţime de felicitări. 

Vezi GALERIA FOTO

Cum arată cei doi copii ai Ciarei? Şi-au făcut debutul pe covorul roşu!

Dacă pe fiul Future îl ştiam, pe micuţa Sienna n-am văzut-o, până acum, pe covorul roşu. Ei bine, Ciara şi soţul ei, Russell Wilson, i-au luat pe cei doi copii pe covorul roşu la Kids`s Choice Sports Awards şi cu această ocazie i-am văzut în formulă de patru. În formulă de patru. Ciara şi-a adus fiul din relaţia anterioară cu rapperul Future, dar şi pe micuţa Sienna, rezultată din mariajul cu Russell Wilson, la un eveniment din Los Angeles. Micuţii sunt pur şi simplu adorabili şi-au stârnit simpatia tuturor celor prezenţi la eveniment.

Modifică Setările