News

Cinci dive la Cannes şi ţinutele lor de zi. Ţie care îţi place?

Cinci dive la Cannes şi ţinutele lor de zi. Ţie care îţi place?

attends the photocall for "355" during the 71st annual Cannes Film Festival at Majestic Beach Pier on May 10, 2018 in Cannes, France.

Cele cinci care au cucerit Cannes-ul! Cam aşa putem comenta această fotografie de grup cu cinci mari actriţe, reunite la prezentarea noului lor film, 355, la Festivalul de Film de la Cannes. Fan Bingbing, Marion Cotillard, Jessica Chastain, Penelope Cruz şi Lupita Nyong'o

Este vorba despre Penelope Cruz, Marion Cotillard, Jessica Chastain, Lupita Nyong'o şi Fan Bingbing, care au abordat ţinute diferite, ieri, la evenimentul de presă organizat la debarcaderul Majestic Beach din Cannes.

Spanioloaica de 44 de ani a ieşit în evidenţă cu rochia ei de vară, maxi, albă cu print bleu, din colecţia Ralph Lauren.

O ţinută all white a purtat şi actriţa asiatică Fan Bingbing, în timp ce Marion, Jessica şi Lupita au preferat o vestimentaţie în negru dramatic.

Penelope Cruz şi Lupita Nyong'o
Jessica Chastain, Penelope Cruz şi Lupita Nyong'o

Toate cele cinci dive şi-au completat look-ul cu câte o pereche de ochelari de soare şic, accesorii la care au renunţat pentru poza de interior.

Impresionantă a fost şi rochia midi, cu taitură foarte sexy în zona bustului, purtată de frumoasa Lupita, aceasta completând ţinuta cu o pereche de botine cu şiret, foarte elegante.

Franţuzoaica Marion Cotillard, în schimb, nu a făcut cea mai inspirată alegere prin combinaţia de rochie cu bustieră şi cizme foarte înalte, cu şiret.

Foto: Getty Images