News

Cindy Crawford, apariţie incendiară pe coperta Vogue Brazilia! Arată uluitor dezbrăcată, la 55 de ani

Cindy Crawford, apariţie incendiară pe coperta Vogue Brazilia! Arată uluitor dezbrăcată, la 55 de ani camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Cindy Crawford, celebrul top model internaţional, a apărut pe coperta celebrei reviste Vogue, ediţia braziliană. Ea arată uluitor la 55 de ani, făcând dovada că poate poza în continuare fără probleme, la fel ca în tinereţe.

Crawford nu trage vălul peste cariera sa de model, însă apare în ipostaze super sexy, îmbrăcată doar în voal, în fotografii incendiare găzduite de revista Vogue Brazilia.

Pentru mai multe poze accesaţi GALERIA FOTO. 

Frumuseţea sa este fără vârstă, iar corpul, fără cusur. Top modelul a publicat pe profilul său de Instagram fotografiile de la şedinţa foto pentru ediţia aniversară braziliană a revistei Vogue.

Soţia lui Rande Gerber a spus că a fost minunat să pozeze iarăşi pentru Vogue, la fel ca atunci când poza în valurile mării.

Crawford era foarte atentă în tinereţe cu alimentaţia, spunând că nu a putut niciodată să mănânce tot ce a poftit, precum Kate Moss care se înfrupta din burgeri şi cartofi prăjiţi, fuma şi nu se îngrăşa.

Cindy a declarat cândva că atunci când eşti tânăr, ai frumuseţe şi putere specifice vârstei, însă nu ai reuşit să lucrezi cu tine, să ajungi la o pace interioară. Lucrul acesta abia mai târziu îţi reuşeşte. Şi nimic nu e mai sexy ca o femeie sigură pe ea.

Foto: Profimediaimages, Instagram şi Luigi an Diango pentru Vogue Brazilia

 

Comentarii

Modifică Setările