News

Cindy Crawford, imaginea perfecţiunii în costum de baie

Cindy Crawford, imaginea perfecţiunii în costum de baie

Este unul dintre cele mai faimoase fotomodele din generaţia veche, iar Cindy Crawford merită toată admiraţia. Are o fiică de 16 ani care îi calcă pe urme în industria fashion, dar chiar şi ajunsă la 52 de ani, vedeta se mândreşte cu un trup perfect şi de multe ori se face remarcată pe la evenimentele de covorul roşu, îmbrăcată în nişte outfituri superbe.

Cindy aşteaptă cu nerăbdare vara, iar asta o demonstrează cu cea mai recentă fotografie distribuită pe reţelele de socializare. Fostul model de la Vogue şi-a încântat fanii de pe Instagram cu o fotografie în bikini în care arată perfect, ca o Miss. Desigur, fotografia este una mai veche, dar chiar şi aşa, nu multe s-au schimbat în ceea ce priveşte imaginea ei.

"Prima zi de primăvară, ultima zi de iarnă", a scris Cindy, alături de două imagini, una recentă, îmbrăcată gros, iar alta mai veche, într-un costum de baie colorat. Fotografia datează din anii '90, pe vremea când Cindy era în topul modelelor, defilând pentru designeri precum Versace şi Givenchy şi apărând pe coperţile unor reviste cunoscute. Înaltă şi suplă, Cindy îşi prezenta silueta tonifiată într-un costum de baie format din două piese, un model colorat, cu flori roz şi cu mult verde, purtând pe mâini o ghirlandă din flori.

Foto: Instagram