News

Cindy Crawford & Rande Gerber, o iubire model

Cindy Crawford & Rande Gerber, o iubire model

WEST HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 04: Businessman Rande Gerber (L) and Cindy Crawford attend a book party in honor of "Becoming" by Cindy Crawford, hosted by Bill Guthy And Greg Renker, at Eric Buterbaugh Floral on December 4, 2015 in West Hollywood, California. (Photo by Donato Sardella/WireImage)

Anul acesta, au aniversat 19 ani de mariaj. 19 ani de când aceşti doi oameni model (la propriu), ea având chiar şi particula „super“ în faţă, şi-au unit destinele pe o plajă din Bahamas, în 1998.

 Şi culmea, tot la o nuntă s-au cunoscut şi ei, numai că, la evenimentul respectiv, amândoi erau într-o altă relaţie. Cindy, cu celebrul Richard Gere, cu care a fost căsătorită între 1991 şi 1995 şi alături de care alcătuia unul dintre cele mai frumoase cupluri ale acelor vremuri.

„Ne-am întâlnit la nunta impresarului meu“, spune Cindy. „Eu eram încă cu Richard, iar Rande avea şi el prietenă pe atunci şi nu voia să întâlnească pe altcineva. Era situaţia perfectă în care să cunoşti pe cineva, deoa­rece atunci eşti cu adevărat tu însuţi. Ne-am împrietenit şi, după ce eu şi Richard ne-am despărţit, am început să ieşim împreună.“

Dar Cindy (51) nu s-a simţit niciodată doam­na Gere, aşa cum avea să recunoască mai târ­ziu, în memoriile sale: „Am mai fost căsătorită o dată, cu Richard, iar de data aceasta mi-am dorit să fie diferit. Richard m-a cerut de soţie neaşteptat, într-o zi, după ce am ieşit de la muncă. Am zburat la Las Vegas în acea noapte, pentru o ceremonie rapidă, la care au partici­pat câţiva prieteni. Deşi poate fi aventuros să te căsătoreşti la The Little Chapel of the West şi, apoi, să mergi la restaurantul Denny’s şi să sărbătoreşti cu pancakes, eu nu m-am simţit cu adevărat măritată. Îmi amintesc că, a doua zi, eram la o spălătorie din Los Angeles şi am auzit la radio cum au anunţat nunta mea şi fe­licitările de rigoare. Mi se părea ireal“. Instinctul n-a înşelat-o deloc. Acel mariaj a fost condamnat din start şi, poate de aceea, fostul supermodel a avut o altă abordare când a venit vorba de o nouă poveste sentimentală.

Nunta

„Este prima relaţie pe care am început-o ca prieteni. Recomand acest lucru. Atracţia are fluctuaţii, dar dacă tu te simţi bine cu acea persoană, aveţi şanse să rămâneţi împreună. Nu suntem genul ăla de persoane care vorbesc de 20 de ori pe zi, dar simt nevoia să îl contac­tez pe Rande mai mult decât o face el. Sunt femeie, sunt mai emotivă. El este fericit dacă nu vorbeşte niciodată despre relaţie. Filosofia lui este: «Dacă totul este OK, de ce să vorbim, iar dacă nu este OK, de ce să vorbim?»“.

O minte analitică, până la urmă, de afacerist. În vârstă de 55 de ani, Rande şi-a întrerupt ca­riera de model, care i-a facilitat întâlnirea cu femeia vieţii lui, pentru a testa apele unei afa­ceri în domeniul industriei divertismentului şi a vieţii de noapte.

Rande a lansat un lanţ de baruri şi restaurante de lux alături de fraţii lui, Scott şi Kenn, peste tot pe teritoriul Americii şi de-a lungul unor ţări din Europa. Mai mult, amicul George Clooney îi este şi el partener de afaceri şi de petreceri stropite cu tequila, cei doi fondând în anul 2013 brandul Casamigos, unul profitabil, care creşte foarte frumos. Pe scurt, chiar dacă este posibil să nu fi auzit mare lucru despre al doilea soţ al lui Cindy, acesta nu este doar un chip frumos, ci a avut destul creier pentru a-şi face un nume în afaceri, chiar dacă backgroundul lui a fost cel al unui manechin.

Vorbeam de a doua nuntă a lui Cindy şi cum a fost ea diferită… şi nu prea, de pri­ma. De fapt, cuvântul cheia a fost acelaşi: secret. Aşa s-a vrut a fi şi ceremonia din Bahamas, cu Rande.

„I-am spus stilistului meu că trebuie să mă duc la o petrecere cu dress code alb-ne­gru, aşa că i–am cerut să-mi aducă atât ro­chii negre, cât şi albe. Nu am vrut să spunem nimănui că va fi nunta noastră. Rochia de mi­reasă a fost una dintre acele rochii albe pe care mi le-a adus. A fost perfectă, o creaţie Galliano“, povesteşte azi supermodelul. Nu doar ţinutele mirilor au fost neobişnuite, la fel şi ceremonia: atât ea, cât şi Rande s-au condus unul pe altul la altar! Chiar dacă Cindy dă de înţeles, azi, că deţine secretul mariajului perfect, lucrurile între ea şi Rande n-au mers chiar atât de lin pe cât am putea crede.

Vrem să spunem că domnul Gerber a fost lovit în două rânduri de acuzaţii de infidelitate şi hărţuire sexuală, lucru de neînţeles având în vedere că acesta este căsătorit cu unul dintre supermodelele originale. Prima neplăcere a avut loc în 2004, când o fostă chelneriţă an­gajată la unul dintre restaurantele lui Ger­ber, pe numele ei Harmy Kubiak, a pretins că a avut relaţii sexuale cu afaceristul, care are doi copii cu Cindy: Kaia şi Presley. În 2009, au ieşit la iveală acuzaţii asemănătoare, tot din partea unor foste angajate, care pretindeau că au fost concediate pe nedrept, după ce Rande le-a făcut avansuri, iar ele l-au refuzat. În mod evident, soţul lui Cindy a negat toa­te aceste acuzaţii şi totul a „murit“ acolo. Cu toate acestea, gura lumii a refuzat să tacă, iar în vara acestui an, a adus în discuţie chiar şi-un posibil divorţ. Din fericire, şi acest zvon a plecat la fel cum a venit: nefondat.

Dacă ar fi să îi dăm ascultare lui Cindy, nici n-ar fi nevoie ca soţul ei să caute scân­tei în altă parte, căci are ea grijă să-l dis­treze în dormitor. În cei 19 ani de căsătorie, Cindy a avut grijă ca ei doi să petreacă timp singuri. Muuult timp. Reţeta succesului? Întâlniri de seară, cu cină, film şi acţiune în dormitor. Poate că acesta este motivul pentru care Rande este încă îndrăgostit până peste cap de soţia lui.

„A rămas aceeaşi fetişcană dintr-un orăşel mic de provincie. Cele mai impor­tante lucruri pentru Cindy sunt familia ei şi faptul că vrea să fie sigură că suntem cu toţii fericiţi. Este atât de modestă şi discretă, în ciuda popularităţii ei. Pentru mine, ea este lumea întreagă.“

foto: Getty Images