News

Cindy, Tyra, Kate, Gisele şi alte Crăciuniţe sexy, în fotografii de altădată

Cindy, Tyra, Kate, Gisele şi alte Crăciuniţe sexy, în fotografii de altădată

Chiar dacă la noi a venit, deocamdată, Moş Nicolae, te invităm să intri deja în spiritul Crăciunului cu ceva frumos, ca de sărbătoare. Şi când spunem asta ne referim la cele mai frumoase manechine ale lumii şi momentele în care acestea au pozat festiv şi sexy, anticipând Crăciunului.

Cindy Crawford

Cumva, fostul supermodel dă bine în costumul roşu de Crăciuniţă şi acesta este şi motivul pentru care aceasta a pozat de câteva ori în această ipostază. Noi ne-am oprit la shootingul din 1998, în care Cindy adoptă o imagine de pin-up girl, dar şi la o captură la fel de seducătoare cu vedeta, din videoclipul lui Bon Jovi Please Come Home For Christmas (1992).

Tyra Banks

Superba mulatră este suprinsă înaintea unei şedinţe foto speciale pentru Victoria's Secret, în anul 1997.

Alessandra Ambrosio

Când Moşul trimite un astfel de ajutor sexy cu sacul plin de daruri, Crăciunul este unul reuşit. Brazilianca pare neschimbată din anul 2005.

Kate Moss

Ea nu este genul care să îmbrace costumul tradiţional de Crăciuniţă. Acea instalaţie de pom este singurul element festiv din această poză vintage cu britanica. 

Gisele Bündchen

Brazilianca pare de-acolo, un Înger sexy de-al lui Moş Crăciun, în ipostaza asta legendară din prezentarea VS din anul 2005. De-acum 13 ani, cum ar veni!

Mariah Carey

Ea nu este model, e drept, dar e ca şi cum ar fi inventat Crăciunul, cu acest poster de copertă din anul 1994 şi cu celebra melodie All I Want for Christmas Is You.

Foto: Getty Images

Modifică Setările