News

Cine a câştigat sezonul 7 Chefi la cuţite. Va încasa premiul de 30.000 de euro

Cine a câştigat sezonul 7 Chefi la cuţite. Va încasa premiul de 30.000 de euro camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

S-a aflat cine este marele câştigător al sezonul şapte de la Chefi la cuţite, emisiunea difuzată pe Antena 1. El va încasa marele premiu, de 30.000 de euro. 

Filmările celui mai urmărit show culinar s-au încheiat încă din vară. Acum, la TV, telespectatorii îi pott vedea pe concurenţi la doi paşi de semifinală, iar diseară, la Antena 1, de la ora 20.00, vom vedea ultimul battle. 

Conform Click, în finală Florin Dumitrescu nu a mai avut nici un concurent şi marea bătălie a preparatelor de top s-a dus între Sorin Bontea, care a rămas în echipă doar cu Bobby şi Alex, şi Cătălin Scărlătescu, care l-a avut în finală pe Alex. Click! a dezvăluit că marele câştigător al premiului de 30.000 de euro se numeşte Alexandru Comerzan (31 de ani) şi face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

 

Interviu exclusiv cu Babană Răzvan, de la Chefi la cuţite

A făcut furori în ultimele ediţii ale emisiunii culinare Chefi la Cuţite de la Antena 1. Răzvan sau Babană, cum îi spun toţi, ne-a povestit într-un interviu exclusiv despre participarea sa la acest show, despre intenţiile pe care le are cu marele premiu, dar şi lucruri personale. Provine dintr-o familie înstărită care i-a oferit totul, dar el a preferat să muncească încă de mic, de la 16 ani.

Comentarii

Modifică Setările