Fashion

Cine a dat greş şi cine a strălucit la BAFTA TV Awards? Iată ce apariţii au avut starurile!

Cine a dat greş şi cine a strălucit la BAFTA TV Awards? Iată ce apariţii au avut starurile! camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

A fost un eveniment mult aşteptat de către starurile britanice de televiziune, dat fiind faptul că unele dintre ele au avut ocazia să plece acasă cu un trofeu BAFTA pentru rolurile jucate în diverse seriale de televiziune. Câteva dintre apariţiile reuşite de la BAFTA TV Awards De aceea, covorul roşu al premiilor BAFTA a fost locul de întâlnire pentru mai multe actriţe îndrăgite. Claire Foy, actriţa din ”The Crown”, Charlotte Riley, Joan Collins, Thandie Newton s-au numărat printre cele care au dat curs invitaţiei la BAFTA TV Awards 2017.

Din păcate, nu toate starurile prezente pe covorul roşu au respectat codul vestimentar al evenimentului, unele dintre ele optând pentru ţinute prea casual, în timp ce altele au ţinut să îmbrace rochii mult prea sofisticate, din dorinţa de a epata.

Au fost, desigur, şi staruri care au dozat perfect ţinuta la acest eveniment, afişând pe covorul roşu un look desăvârşit. Haideţi să le vedem şi noi pe acelea care au epatat plăcut, dar şi pe cele care n-au reuşit să impresioneze la capitolul vestimentaţie!