News

Cine a făcut avort la Hollywood? Tot mai multe staruri vorbesc despre întreruperile lor de sarcină

Cine a făcut avort la Hollywood? Tot mai multe staruri vorbesc despre întreruperile lor de sarcină camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

După ce a fost dată o lege, în Georgia, care interzice avortul aproape în orice circumstanţă – chiar şi în cazul sarcinilor obţinute în urma unui viol! –, vedetele de peste Ocean au început să vorbească, sincer şi emoţionant, despre întreruperile de sarcină pe care le-au făcut ele la un moment dat. Vanessa Williams Actriţa a lansat cartea You Have No Idea împreună cu mama ei, însă, atunci când s-au apucat amândouă de scris, Vanessa a trebuit să-i dezvăluie cele două secrete pe care nu i le spusese părintelui ei până atunci. Unul se referea la faptul că fusese, la un moment dat, molestată de o fată şi altul, că rămăsese gravidă în liceu.

“Să rămâi însărcinată e cea mai înfricoşătoare experienţă prin care poţi trece. Ştiam, în liceu, că nu eram deloc pregătită să aduc pe lume un copil. Nu eram în stare nici să mă lupt cu preconcepţiile cu care m-aş fi luptat în calitate de mamă adolescentă…”, şi-a explicat Williams decizia de-a întrerupe sarcina.

Actriţa are patru copii