Meghan & Harry

Cine a fost bunicul de culoare al lui Meghan? Bântuia târgurile de vechituri cu o maşină uzată şi se însura la 53 de ani cu o femeie de 29

Cine a fost bunicul de culoare al lui Meghan? Bântuia târgurile de vechituri cu o maşină uzată şi se însura la 53 de ani cu o femeie de 29 camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

El este bunicul pe care Meghan Markle l-a adorat. Şi cum era de aşteptat, acesta face parte din jumătatea de culoare a familiei ducesei.

Decedat în 2011, la vârsta de 82 de ani, Alvin Ragland, tatăl mamei sale, Doria, a fost o prezenţă importantă în viaţa lui Meghan Markle de dinainte de Harry.

Ei bine, dacă acesta ar mai fi fost în viaţă, cu singuranţă ar fi fost al doilea membru al familiei lui Meghan invitat la nunta regală, acolo unde a afost prezentă doar mama ducesei. Cine a fost, deci, Alvin? Rezident în Los Angeles, acolo unde a locuit în ultima parte a vieţii împreună cu fiica sa, Doria Ragland, Alvin era un vânzător ambulant de antichităţi, care obişnuia să conducă distanţe foarte mari, cu o maşină veche plină de... vechituri, până la cel mai apropiat târg de genul acesta. În ciuda maşinii sale cu aspect sărăcăcios, Alvin păstra aparenţele prin înfăţişarea sa, colegii de tarabă de la târguri aducându-şi aminte că obişnuia să se îmbrace foarte bine. 

"Alvin era un tip atât de simpatic. Iniţial, credeam că era homeless din cauza maşinii, o camionetă de tip papuc. Era un om umil, sunt şocate că are o rudă regală", spune o femeie care l-a cunoscut la un târg de vechituri şi care-şi aminteşte că specialitatea lui era să vândă pantofi second hand de designer.

Primul lui mariaj a fost cel cu Jeanette Johnson, bunica lui Meghan care a murit în anul 2000, la 71 de ani. Cei doi au divorţat înainte să se nască nepoata lor, Meghan. După această căsnicie, Alvin, în vârstă de 53 de ani, s-a recăsătorit cu o femeie de doar 29 de ani, pe numele ei Ava Burrow. Nici acest mariaj, din care a venit pe lume un fiu, Alvin Joffrey Ragland, n-a durat prea mult.

"A alergat după femei toată viaţa lui. Îi plăceau cele mult mai tinere", şi-l aminteşte un proprietar de târg de vechituri la care acesta îşi expunea marfa. 

Comentarii

Modifică Setările