News

Cine a fost fostul soţ al Portiei de Rossi, actuala nevastă a lui Ellen DeGeneres?

Cine a fost fostul soţ al Portiei de Rossi, actuala nevastă a lui Ellen DeGeneres? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Din 2008, este soţia credincioasă a vedetei TV Ellen DeGeneres.

Cu toate acestea, australianca Portia de Rossi este faimoasă pentru faptul că a mai fost căsătorită o dată, dar cu un bărbat. Şi asta în ciuda faptului că actriţa de 47 de ani s-a declarat dintotdeauna lesbiană.

Ei bine, cu mulţi ani în urmă, din 1996 până în 1999, frumoasa Portia a fost măritată cu producătorul de documentare Met Metcalfe (foto jos), şi asta mai mult cu scopul de a obţine cartea verde pentru rezidenţă în America. Cu toate că actuala nevastă a lui Ellen era conştientă că mariajul lor nu este ceea ce trebuie, cel care a pus punct căsniciei a fost soţul ei, care a părăsit-o pentru... cumnata actriţei.

Un amănunt pe care l-a făcut public chiar Portia, în cartea ei de memorii. Ei bine, Metcalfe s-a îndrăgostit de soţia fratelui Portiei, Michael Rogers (foto jos, împreună cu Portia), şi a fugit cu aceasta, distrugând, astfel, două căsnicii.

Mai mult, Met şi această femeie, pe numele ei Renee Kappos, au sfârşit prin a se căsători, după ce au divorţat de Portia şi, respectiv, fratele acesteia. 

Un fost soţ care a dispărut nu doar din viaţa Portiei, dar şi din atenţia media, fără să se mai ştie foarte multe despre acesta, în prezent.

Comentarii

Modifică Setările