News

Cine a fost prima soţie a lui Adrian Năstase. După divorţ, aceasta a cunoscut succesul în America

Cine a fost prima soţie a lui Adrian Năstase. După divorţ, aceasta a cunoscut succesul în America camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Adrian Năstase s-a remarcat graţie vieţii sale politice, a ocupat zeci de ani funcţii publice, a fost activ în partidul din care a făcut parte, ba chiar a candidat la alegerile din 2004 pentru a deveni preşedintele ţării. Viaţa personală a ţinut-o mai departe de ochii curioşilor, însă a ieşit la lumină faptul că Daniela Năstase nu e prima soţie, acesta a mai fost căsătorit o dată.  

Adrian Năstase a spus în repetate rânduri că soţia lui Dana este marea sa dragoste, însă puţin ştiu că politicianul mai are o căsătorie la activ. Cu zeci de ani în urmă, Adrian Năstase a fost căsătorit cu fiica unui cunoscut demnitar. Era foarte tineri pe atunci, discuţiile au apărut rapid, la fel şi divorţul. De-a lungul anilor, niciunul dintre ei nu a făcut declaraţii despre povestea de iubire sau despre divorţ, însă Mădălin Voicu cunoaşte aspecte din viaţa celor doi, ca soţ şi soţie. 

Ilinca Preoteasa, actualmente Bartolomeu, a fost prima soţie a lui Adrian Năstase. Ea e fata fostului ministru de Externe al României, Grigore Preoteasa, care a murit în tragicul accident de avion petrecut pe 4 noiembrie 1957, la Vnukovo, lângă Moscova. Se ştie că Ilinca şi Adrian s-au cunoscut pe băncile facultăţii, ambii absolvind cursurile Universităţii Bucureşti. “Ilinca, pe care toţi băieţii o protejau, s-a îndrăgostit de un tânăr frumos, deştept şi cu mare priză la reprezentantele sexului frumos”, povestea Mădălin Voicu pentru Hotnews acum ceva vreme.

Ilinca şi Adrian Năstase s-au căsătorit în anul 1973. Din păcate, mariajul n-a rezistat decât un an, cei doi despărţindu-se rapid, dar rămânând prieteni. După divorţ, ea a cunoscut succesul în America. Ilinca s-a recăsătorit cu Bogdan Bartolomeu, cei doi emigrând în SUA, în anii 80. Despre prima soţie a lui Adrian Năstase se ştie că locuieşte în Beacon, New York şi deţine un magazin de mobilă şi un studio de design interior. Priveşte imagini cu aceasta în galeria foto!

Adrian şi Dana Năstase au aniversat 35 de ani de căsătorie

Adrian Năstase şi soţia lui Dana au celebrat 35 de ani de căsătorie. Fostul premier recunoaşte că aceşti ani nu au fost tocmai uşori, că au mai existat supărări, dar împreună au trecut peste toate. Cei doi au ales să sărbătorească pe Valea Cernei. “Dana şi cu mine sărbătorim 35 de ani de când ne-am căsătorit. Au trecut atât de repede anii…Cu multe bucurii, copii, nepoţi. Cu unele supărări, cu încercări de tot felul.

Am sărbatorit  călătorind zilele acestea pe Valea Cernei, am traversat Podul lui Dumnezeu, la Ponoarele, şi ne-am bucurat să fim în familie şi să întâlnim câţiva prieteni”, a scris Năstase pe blog în luna iulie a acestui an.

Foto: Facebook

Modifică Setările