News

Cine a fost spioana germană care l-a cucerit pe John F. Kennedy cu performanţele din dormitor: "A fost cea mai bună partidă de sex..."

Cine a fost spioana germană care l-a cucerit pe John F. Kennedy cu performanţele din dormitor: "A fost cea mai bună partidă de sex..."

Despre aventurile trăite de preşedintele JFK în paralel cu mariajul său cu Jackie Kennedy s-au scris fluvii. Una dintre aceste aventuri a fost dezvăluită de Bobby Baker, cel care a fost mâna dreaptă a preşedintelui Lyndon Johnson

Robert Baker a lucrat la Senatul american şi a devenit ulterior consilier al preşedintelui Lyndon Johnson, fiind apoi arestat pentru evaziune fiscală chiar în timpul mandatului acestuia. Baker a devenit cunoscut în America pentru felul cum a amestecat politica şi scandalurile sexuale, el fiind unul dintre iniţiatorii Clubului Quorum, aflat în Carroll Arms Hotel, adiacent clădirii Senatului american. Clubul a devenit un loc al dezmăţului, unde politicienii influenţi se distrau în compania femeilor - fireşte, altele decât soţiile sau iubitele lor oficiale. Baker a murit în 2017, nu înainte de a dezvălui câteva dintre secretele Clubului Quorum. A făcut mărturisiri în cartea lui, "Wheeling and Dealing: Confessions of a Capitol Hill Operator" (foto jos), dar şi pentru Politico Magazine, în articolul incendiar "Sex in the Senate". Cea mai picantă dezvăluire a lui a fost cea legată de Ellen Rometsch, femeia care l-a cucerit cu sexul oral pe JFK.

"Într-o seară eram acolo la masă cu Ellen, care se angajase ca hostessă la Quorum. Era frumoasă ca Elizabeth Taylor. Ellen era căsătorită cu un sergent din armata germană, dar staţiona la ambasada lor din Washington. Atunci a venit la masa noastră unul dintre apropiaţii preşedintelui JFK, Bill Thompson, care m-a întrebat dacă Ellen ar putea lua cina cu preşedintele. Aşa că am aranjat ca Ellen să meargă la apartamentul lui Bill Thompson, iar de acolo, Bill a dus-o de mai multe ori la Casa Albă. Ellen adora să ofere sex oral. Iar preşedintele Kennedy m-a sunat personal şi mi-a spus că a fost cea mai bună partidă de sex oral din viaţa lui şi mi-a mulţumit", s-a lăudat Baker. 

Ellen a acceptat vizitele la Casa Albă în ciuda faptului că era căsătorită. Dar nu asta a fost problema pentru JFK. Problema reală era cu totul alta: Rometsch fusese în tinereţe membră a Partidului Comunist în Germania de Est, înainte de a veni în America. Iar temerile legate de trecutul ei care ar fi putut fi încă activ i-au alarmat pe apropiaţii lui JFK, cerându-i acestuia să înceteze întâlnirile cu ea. Rometsch şi-a continuat, însă, parcursul sexual şi a avut o aventură şi cu congresmanul Gerald Ford, care ulterior, a devenit preşedintele Americii după demisia lui Nixon. În cele din urmă, a reieşit că Ellen era spioană germană, trimisă de Partidul Comunist din Berlinul de Est la Washington pentru a se infiltra în cercurile politicienilor şi a le raporta informaţii preţioase - deşi nu au existat dovezi clare expuse public vreodată. Directorul FBI J. Edgar Hoover a aflat despre legătura lui Ford cu Ellen şi l-a şantajat cu acest secret. Iar Rometsch a rămas cunoscută în culisele Casei Albe drept spioana germană care a avut aventuri cu doi preşedinţi americani.

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările