Royals

Cine crezi că s-a îmbătat cel mai rău la nunta regală? Cher a vrut să afle răspunsul de la James Corden

Cine crezi că s-a îmbătat cel mai rău la nunta regală? Cher a vrut să afle răspunsul de la James Corden

În ultimii ani, Cher nu a ezitat niciodată să îl atace în public pe Donald Trump. Mai mult decât atât, artista nu a ratat nicio ocazie de a-l pune la punct pe preşedintele american şi chiar a participat la unele proteste împotriva acestuia.

Marţi seară, Cher a fost invitată în emisiunea lui James Corden, unde a jucat un fel de „Adevăr sau Provocare“ cu gazda emisiunii. James a provocat-o pe Cher să spună ceva drăguţ despre Trump, iar în caz contrat, ea va trebui să mănânce o limbă de vacă.

„Ai vorbit mereu deschis despre Donald Trupm. Acum ai putea să spui ceva drăguţ despre el?“, a întrebat-o James pe Cher, iar răspunsul cântăreţei a venit rapid: „Nu există nimic drăguţ la el. Nu pot să-i fac complimente“. Deoarece a refuzat să spună ceva frumos despre preşedinte, Cher nu a avut încotro şi a trebuit să mănânce limba de vacă, chiar dacă iniţial a părut dezgustată de ce va trebui să facă.

Cher şi James Corden

La rândul ei, Cher l-a provocat pe James Corden să spună care a fost cea mai beată persoană de la nunta regală dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle, deoarece el a fost gazda evenimentului. Prezentatorul a refuzat să răspundă, astfel că a fost nevoit să mănânce un ou vechi de 1.000 de ani