News

Cine e Andreea Cristea, modelul român de pe covorul roşu de la BAFTA, care i-a furat inima unui milionar celebru

Cine e Andreea Cristea, modelul român de pe covorul roşu de la BAFTA, care i-a furat inima unui milionar celebru camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Andreea & Edward la show-ul de modă 'Mythical Creatures', susţinut de Joshua Kane

Locuind, în prezent, la Londra, Andreea este invitată la numeroase evenimente mondene cu ştaif, fiind fotografiată, recent, la BAFTA. Se pare că aceasta este mai mult decât o simplă prietenă pentru fostul concurent de la emisiunea “Burlacul”, milionarul român Edward Popescu Strohlen.

 

Pasionată de modă şi lifestyle, Andreea este un influencer de succes şi un model reprezentat de agenţia Elite Models, una dintre cele mai mari din lume. Atât pe contul ei de Instagram, cât şi pe site-ul de care se ocupă, stilettoshates.com, ea împărtăşeşte cu comunitatea instantanee din călătorii sau ţinute care inspiră femeile să abordeze un stil cool. Ea seamănă extrem de bine cu celebra actriţă, Keira Knightley.

Andreea ia parte la numeroase evenimente mondene ce au loc în capitala Marii Britanii, fiind surprinsă, recent, la petrecerea Rising Star organizată de Vanity Fair cu ocazia Premiilor BAFTA, dar şi pe covorul roşu la marele eveniment. Şi deşi nu se cunosc prea multe lucruri despre activitatea ei dincolo de cea desfăşurată în social media, se pare că aceasta are, de ceva vreme, o relaţie cu cel care a fost considerat mult timp cel mai tânăr milionar român, Edward Popescu Strohlen, care, locuieşte tot la Londra. Cei doi au fost surprinşi împreună la evenimente publice, iar el a şi postat o fotografie cu ea pe Instagram.

Contul lui de Instagram, rămâne, însă, cel al unui burlac convins, fiind extrem de “zgârcit” în ceea ce priveşte postările cu femeile din viaţa lui, dar extrem de expansiv în ceea ce priveşte călătoriile şi experienţele rafinate.

În 2011, când a fost declarat cel mai tânăr milionar român

Dincolo de faptul că moşteneşte o avere cu multe zerouri în coadă, acesta a dorit să devină celebru, participând, cu mulţi ani în urmă, la emisiunea “Burlacul”, difuzată pe atunci de Antena 1. A fost inclus în topul Forbes 500 miliardari, are studii în Elveţia şi la Monaco, vorbeşte fluent patru limbi străine şi a cucerit multe inimi chiar şi în ţară, una fiind chiar a unei concurente din emisiune.

Împreună cu Ana Maria, cea care îl cucerise la BURLACUL

 La vremea respectivă, cei doi s-au mutat împreună după terminarea filmărilor, dar Ana Maria nu a putut ţine pasul cu stilul lui de viaţă. 

Comentarii

Modifică Setările