News

Cine e cel mai sexy bărbat de pe planetă?

Cine e cel mai sexy bărbat de pe planetă? camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Cititorii revistei "People" au dat verdictul. Uite cine e în fruntea clasamentului de anul acesta.

Dwayne The Rock Johnson

Cel mai sexy barbat în viaţă a fost desemnat, în 2016, Dwayne "The Rock" Johnson (44). Actorul a primit vestea în direct în emisiunea găzduită de  Ellen DeGeneres.

"Munca ta a fost răsplatită! Mă aflu aici să anunţ, şi este pentru prima dată când cineva află asta, că ai fost declarat cel mai sexy bărbat în viaţă de revista "People"", a spus Ellen DeGeneres. "Este cineva căruia vrei să-i multumeşti? Va fi o tranziţie uşoară între tine şi cel care deţinea titlul (n.r. david Beckham) până în acest moment?", l-a întrebat ea.

"Cred că va avea loc o tranziţie uşoară. Îţi pot spune că voi continua să-mi conduc maşina şi să-i schimb scutecele lui Jasmine, însă acum sunt cel mai sexy bărbat în viaţă", a spus Dwayne Johnson.

15094446_10154934753859384_7998346684322722291_n

El a revenit pe contul său de socializare spunând că "asta înseamnă că mă trezesc tot la 4 dimineaţa, mă antrenez la greu, am grijă de copii, îmi conduc camioneta şi spun aceleaşi glume fără perdea... extrem de sexy, bineînţeles. Mulţumesc mult echipei de la People pentru efort şi fanilor din întreaga lume. Sunt onorat şi copleşit de dragostea pe care mi-o arătaţi! Ţineţi minte, sexy nu e ceva ce te străduieşti să fii şi eşti. Sexy eşti în mod natural când te simţi confortabil fiind tu însuţi. Credeţi-mă, sunt expert la asta! (mai mult, am citit despre cum să fii sexy şi să săruţi bine pe când aveam doar 8 ani)", a glumit el.

Devenit cunoscut la mijlocul anilor '90, în postura de luptător, The Rock şi-a câştigat celebritatea ca actor şi producător la Hollywood. Acum, după o serie de filme de acţiune, a revenit în forţă în remake-ul serialului "Baywatch". Mai mult, tot anul acesta, a fost declarat cel mai bine plătit actor de către revista "Forbes", cu 64,5 milioane de dolari câştigate. Fostul wrestler profesionist l-a detronat pe Robert Downey Jr, care s-a clasat pe primul loc trei ani la rând.