News

Cine e femeia care l-a “falimentat” pe Michael Jordan după divorţ şi cu cine se iubeşte superstarul în prezent

Cine e femeia care l-a “falimentat” pe Michael Jordan după divorţ şi cu cine se iubeşte superstarul în prezent

Femeile din viaţa lui Michael Jordan lipsesc motivat, cumva, din cel mai recent documentar despre viaţa superstarului. După un divorţ extrem de costisitor, basketbalistul s-a recăsătorit cu un model cubanez, Yvette Prieto şi sunt extrem de discreţi cu viaţa lor.

Cea mai recentă producţie Netflix despre viaţa lui Jordan face furori. Milioane de oameni din întreaga lume îl descoperă pe cel care a scris istoria acestui sport şi a devenit cel mai bun jucător de basket al tuturor timpurilor. Însă victoria din teren nu a fost transpusă, întotdeauna, şi în afara lui, căci prima soţie i-a dat o lovitură cruntă încă de la începutul relaţiei lor. În 1988, însărcinată cu primul copil al lui superstarului, Juanita Vanoy căuta disperată un avocat care să o reprezinte,  pentru a-l determina pe sportiv să recunoască copilul. Deşi fusese cerută de nevastă cu un an înainte, lucrurile nu mai avansau, iar ea dorea să îşi facă dreptate pe cale legală. Toată viaţa, aceasta a susţinut că nu a fost niciodată intimidată de faima sau de banii lui, ci a dorit doar să i se facă dreptate. A fost un moment de cotitură în relaţia lor, pe care, însă, reuşiseră să îl depăşească la acea vreme. 

Jordan a fost căsătorit cu Juanita Vanoy 17 ani, iar divorţul l-a costat mult.

Însă odată ce ai pornit cu stângul într-o relaţie, e greu să faci ca totul să fie lapte şi miere. Şi tocmai acest lucru s-a întâmplat: Juanita a plecat din relaţie aşa cum a intrat: somându-l cu avocaţi. Dacă înainte de nuntă, Michael şi-a contactat avocaţii pentru a face un contract prenupţial, lucrul acesta nu s-a mai întâmplat, deoarece, duşi de val, cei doi s-au căsătorit la Little White Chapel din Las Vegas. La scurt timp după ce au spus DA!, Juanita şi-a contactat avocatul, spunându-i să pregătească un contract post-nupţial. 

Din căsătoria care a durat 17 ani au rezultat trei copii: Marcus, Jeffrey şi Jasmine. Şi deşi din afară părea că viaţa lor este de vis, cu avioane private, vacanţe scăldate în lux şi un trai în vile spectaculoase, între cei doi nu a fost armonie. După ce a fost numit preşedinte la echipa Washington Wizards, viaţa lui departe de familie şi problemele dintre ei au pus capac relaţiei. Un detectiv privat din Chicago povestea într-un interviu că l-a văzut adesea pe Jordan în ipostaze mai puţin plăcute, chiar şi alături de o dansatoare de striptease din Denver.

Pentru Jordan, păstrarea intactă a imaginii publice era un scop în viaţă, iar divorţul a venit ca un fulger. După căsătoria la fel de fulgerătoare, au urmat 18 luni de negocieri asupra contractului post-nupţial. Nu se ştie nici în ziua de azi ce prevedea acesta, cert este că divorţul început în 2002 a fost finalizat abia în 2007, fiind vorba de împărţirea unei averi estimate, la vremea aceea, la 398 mil.$. După lungi negocieri şi chiar încercări de a se împăca, Vanoy a primit fabuloasa sumă de 168 mil. $, fiind considerat unul dintre cele mai costisitoare divorţuri din istorie.

Recentul documentar nu vorbeşte, însă, despre această etapă dureroasă din viaţa lui, aşa cum nu pomeneşte nici de actuala lui soţie, Yvette Prieto, cu care s-a căsătorit în 2013 şi cu care are doi copii. Yvette nu a stat departe de lumea celebrităţilor, fiind logodită,în anii 2000, cu Julio Iglesias Jr., fiul mai mic al celebrului cântăreţ. Michael şi modelul cubanez s-au cunoscut în Miami şi sunt împreună din 2008. Nunta lor, ce a avut loc în Florida, a adunat peste 500 de invitaţi în Palm Beach. 

Jordan şi Yvette au avut o nuntă fabuloasă în 2013, în Palm Beach.

Şi cum divorţul de prima lui soţie, Juanita, l-a costat cam mult, de această dată şi-a pus la adăpost averea actuală de 2.1 miliarde $, semnând un contract ce prevede, în cazul unei separări, următoarea clauză: Yvette va primi câte un milion de dolari pentru fiecare an în care au fost căsătoriţi sau cinci milioane pentru fiecare an, dacă depăşesc 10 ani de căsnicie.

În cazul unui divorţ, Ysabel va primi un milion de dolari pentru fiecare an de căsătorie.

Jordan şi Prieto sunt părinţii gemenelor Ysabel şi Victoria şi duc o viaţă discretă, el fiind recunoscut pentru caracterul său dur şi puternic. De altfel, producătorul documentarului difuzat de Netflix a motivat absenţa familiei lui, spunând că însăşi Jordan i-a mprturisit că nu e interesat de părerile soţiei sau ale copiilor săi.

Comentarii

Modifică Setările