Case Regale

Cine e femeia fatală cu care s-a iubit Regele Felipe înainte de Letizia?

Cine e femeia fatală cu care s-a iubit Regele Felipe înainte de Letizia? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Înainte să fie prins în mreje de frumoasa sa soţie, actuala Regina Letizia a Spaniei, Regele Felipe s-a iubit cu o altă femeie fatală.

S-a întâmplat în anul 2001, cu doi ani înainte ca spaniolul să se logodească cu jurnalista Letizia Ortiz, actuala lui soţie.

Ei bine, pe atunci, chipeşul rege acum în vârstă de 52 de ani se afla, deja, într-o relaţie cu fostul model de lenjerie intimă, unul de origine norvegiană, şi anume numita Eva Sannum. 

Povestea celor doi şi eventualitatea unei logodne au produs mari îngrijorări în acea perioadă, opinia publică considerând-o pe nordică nepotrivită pentru a face parte din familia regală.

Suveranii Juan Carlos şi Sofia, părinţii lui Felipe, n-au văzut deloc cu ochi buni relaţia acestuia cu blonda cea sexy, ba chiar au existat zvonuri că fostul rege ar fi plătit-o pe Eva ca să părăsească Spania şi, odată cu asta, să-l lase în pace pe fiul lui.

Până la urmă, Felipe şi Eva s-au despărţit de comun acord, iar părinţii spaniolului au răsuflat uşuraţi. 

Acum, Eva, în vârstă de 43 de ani, locuieşte în Norvegia alături de soţul ei şi de cei doi copii ai lor, iar fostul model lucrează în domeniul publicităţii. 

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările